Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hát, ez mostmár mindegy, mert az enyémen az van, amit linkeltem. Én csak azt tudom mondani, felraktam, restart, ment, és azóta is rendben megy, mindenki más azt gondol erről, amit akar, de ez különösebben nem befolyásolja az én routeremet, van még ezen kívül kettő eldobozolva, ha megmakkan, rápakolok egy másikat is, és kiderül, hogy szalad vele.
Figyelemmel kísérted eddig is a fejlesztést, vártam, mikor jön el a megfelelő pillanat, de nem értek hozzá, nem látok olyan rossz vagy jó dolgokat, amitől nekem az egyik rosszá vagy jóvá tenné az egyik vagy másik publikált megoldást.
Követtem az általam linkelt helyről a leírást, letöltöttem a fájlokat, feltettem, rendben működik több, mint egy hete. Van szerinted értelme ezen túl ragozni a dolgot az én szintemen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89