- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
St0k1
csendes tag
válasz
walakyb #4307 üzenetére
Szia. Ugyanebben a cipőben járok én is, december óta van telekomos tv-nk. Azóta ez a harmadik router amivel küzdök, de ez sem hozta a várt sikert. Az első egy zyxel volt, azzal egyáltalán nem működött a tv. és a ppoe továbbítása sem. A második egy Asus, ott már ment a ppoe továbbítása, és rövid ideig a tv is. Aztán jött ez a router, a tv el sem indul, de minden más kifogástalanul működik
Az Asus többször leállt és csak ki-be kapcs oldotta meg a dolgot, volt hogy hetente kétszer is. Ennél egy hónapja semmi rendellenességet nem tapasztaltam működés közben. A baj csak annyi, hogy nálam is két hálózat van, és váltogatni kell a tv bemenetek között igényeknek megfelelően.
Sajnos a szolgáltató valamiért korlátozza, hogy a box csak saját hgw-ről menjen.
Az üfsz nekem azt mondta hogy nem lesz jó külső routerrel, csak az általuk adottal.
Talán megoldódik ez is a későbbiekben, mert elég sokan vagyunk ilyen gondban.Ja és elvileg ez nem iptv szolgáltatás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest