Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Érdekes dologra lettem figyelmes. A wifi analizer szerint a routerem létrehoz valamiféle fantom hálózatot a 2,4GHz-es tartományban. Tehát van a beállított 2,4GHz-es sávban a saját SSID-m, és van egy ? jellel jelölt hálózat. Ugyanazon a csatornán ad mint a saját 2,4-es beállított hálózatom, ha másik csatornára viszem a saját wifi hálózatom, akkor ez a másik is jön vele. Neve nincs, csak a ott van. A wifi analizerben megnézztem, ez a fantom hálózat majdnem ugyanazt a MAC címet használja mint a router, annyi a különbség hogy az első 2 karakter eltér, a többi egyezik. 5GHz-es wifi-t, vendég hálózatot, AIoT antennát és a MIMO-t is kikapcsolgattam már, de még mindig ott van. Nem tudom mi ez

Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

trance89