- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok! Itt is megkérdezem, hátha:
Eddig egy aliexpressről rendelt, jó kis kínai menüs Redmi AX5 routert használtam, és a sebességgel nem is volt gond, simán kihajtotta wifin is az 500as vodafone-os netet. Viszont piszkálta a csőrömet az angol nyelvű menü hiánya, így gondoltam lecserélem egy Xiaomi AX1800-ra, ami láthatólag ugyanaz, csak más firmware-el. Azonban itthon a felkonfigolás után azt vettem észre, hogy közel sem tudja azt a sebességet, mint az AX5 (gép, router fizikailag ugyanott van, antennák ugyanúgy állnak), sőt, még a UPC-s connectbox tempóját se tudja. Valakinek van ötlete, mi lehet a baj? én cseszek el valami beállítást? vagy az AX5 a kínai lokalizáció miatt nagyobb jelszinteket enged mint az AX1800 magyar lokalizációval? Esetleg a csatorna (azt néztem, az AX5-ön több csatorna közül tudok választani 5GHz-en, és olyanra is van beállítva, ami az AX1800-nál hiányzik)??
Megköszönnék bármilyen tippet, mert ha a kínait tartanám meg, a másik routert még 3 napon belül visszavinném hogy legalább a pénzem visszakapjam.Esetleg azt tudja valaki hogy az AX5-re lehet-e angol nyelvű menüt varázsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest