- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Silenzio #602 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy, és ,,mit tud" a SIM kártya?
El is mondom miért így kérdezem. Nekem van céges yetteles adatkártyám, lényegében egy adat megosztó. Mivel ez NET apn-el kapcsolódik a hálózathoz, így meríti a telefonomat mint a picsa. Nem is értettem mi van a telefonjaimmal (ezt még a 2 korábbi Samsungomban használtam, egyszer kivettem a kártyát és csak lestem hogy dupla annyi lett az üzemidő.
Lehet nálad is hasonló az eset, mert én március óta használom a Xiaomi 14-et, 1 simmel (Yettel, fizikai) 4G-re korlátozva (sztem akkora baromság teloban az 5G hogy vmi hihetetlen), és lazán kibír egy munkanapot általában sok nyomkodással, folyamatos GPS-el stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- YouTube
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest