- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koromfia
lelkes újonc
Szerintem is nagyon rendben van a telefon. Nekem a pro verzió van, de az a pici hiányosság, hogy nem tudok váltani a bluetooth cuccok között, csak mondjuk spoti lebegő ablakkal, megszokom. Nekem Asus zenfone 8 volt, de soha többet asus. A közelség-érzékelő gagyi volt, autós rádióra fel-le csatlakozott folyamatosan, de úgy, hogy az órát nem láttam a kijelzőn stb. Nekem huawei fülesem van és semmi gond nem fordult vele elő, sőt a térhangzással szívesebben nézek telón netflixet, mint vacak hangszórós géppel. Nekem hyper os rendszer van, de egyszer sem akadt meg, folyamatosan gyors és stabilan fut. Összefoglalva, van némi hiányosság a telefonban, de más telefonba, amiben az megvan, másik 20 funkció hiányzik, ami ebben megvan. Így nekem tökéletesen megéri ez a telefon, remélem sokáig kihúzza velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- Samsung Galaxy Z Flip 4 128Gb, fekete, kártyafüggetlen, fóliás
- Apple iPhone 13 Pro Max (128GB) Újszerű!
- iPhone 15 pro 128gb független
- Samsung Galaxy A53 5G Duál 128GB 6GB RAM karcmentes Megkímélt Állapotban fóliás
- Huawei P20 ritka Twilight + Chrom keret egyedi egy simes 4/128GB-os + Samsung Galaxy A5 (2017)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest