- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Roland861010 #197 üzenetére
Az XML fájlokkal lehet finomhangolni. Akinek nem tetszik a gyári végeredmény, az fel tudja használni.
Szerintem 2023-ban még anyám is fel tud másolni egy xml fájl a telefonra, és betölteni a gcamba.
Sajnálom, hogy neked ez ilyen idegen, és teljesen szarnak állítasz be valamit.
Más márkánál még ennyi lehetőséged sincs a kamera csiszolására."A Gcamnak igenis kellenek a megfelelő beállítások amiket vagy te vagy mások által összerakott configkent felmásolsz és betöltesz...
Általában ezek típus szerint megvannak csinálva és tesztelve vannak a hibátlan működés érdekében ."Tessék, te magad is leírod, hogy mások configját is fel tudod tölteni.
Hol ebben a probléma?
A Gcam kínál gyári megoldást, meg kínál olyat, amit mindenki testre tud szabni.
Komolyan mondom, elképesztő, hogy egy plusz feature-s kamerát valaki hátrányként hoz fel.
Gcam telepítés - jobb képek, pipa
gcam telepítés , xml fájl felmásolása, bonyolult betallózása még jobb képet miatt(amik bőven verik az egész konkurenciát) - Hatalmas probléma.
Ennél nagyobb és bonyolultabb művelet beállítani facebookon a kétfaktoros azonosítást -
batai15
félisten
válasz
Nekem is sok xioami brandelt cuccom van ,de telefon soha többet tőlük.
Ja nekem is nagyon adja a 21fe. -
Cunaja
addikt
válasz
Jó, akkor nem utálod, csak akkor nem jól fogalmaztad meg. Ezt már értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest