- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Roland861010 #197 üzenetére
Az XML fájlokkal lehet finomhangolni. Akinek nem tetszik a gyári végeredmény, az fel tudja használni.
Szerintem 2023-ban még anyám is fel tud másolni egy xml fájl a telefonra, és betölteni a gcamba.
Sajnálom, hogy neked ez ilyen idegen, és teljesen szarnak állítasz be valamit.
Más márkánál még ennyi lehetőséged sincs a kamera csiszolására."A Gcamnak igenis kellenek a megfelelő beállítások amiket vagy te vagy mások által összerakott configkent felmásolsz és betöltesz...
Általában ezek típus szerint megvannak csinálva és tesztelve vannak a hibátlan működés érdekében ."Tessék, te magad is leírod, hogy mások configját is fel tudod tölteni.
Hol ebben a probléma?
A Gcam kínál gyári megoldást, meg kínál olyat, amit mindenki testre tud szabni.
Komolyan mondom, elképesztő, hogy egy plusz feature-s kamerát valaki hátrányként hoz fel.
Gcam telepítés - jobb képek, pipa
gcam telepítés , xml fájl felmásolása, bonyolult betallózása még jobb képet miatt(amik bőven verik az egész konkurenciát) - Hatalmas probléma.
Ennél nagyobb és bonyolultabb művelet beállítani facebookon a kétfaktoros azonosítást -
batai15
félisten
válasz
Nekem is sok xioami brandelt cuccom van ,de telefon soha többet tőlük.
Ja nekem is nagyon adja a 21fe. -
Cunaja
addikt
válasz
Jó, akkor nem utálod, csak akkor nem jól fogalmaztad meg. Ezt már értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest