Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Szóval az 50mp megvolt, most jöjjön a többi verzió.
Kamera szoftver verzió: 4.5.002560.1
Vibrant mód automata
0,6X; 1X; 2X; 3,2X
Authentic mód automata
0,6X; 1X; 2X; 3,2X
Pro mód Authentic
UW; Wide; Tele
Pro mód Authentic
UW; Wide; Tele
Pro mód Authentic
UW; Wide; Tele
Alap és Authentic mód
0,6X, 1X, 3,2X
Vegyes Authentic mód
50mp alap
Pro tele; alap 1X, 3,2X
Észrevehető, hogy az 50mp-s képeknél, nem ártana egy állvány, mert már kényes a mozgásra. Ami érdekesség, hogy portré módba, nem annyira kényes rá.
Sokat javult a képminőség, de még mindig lehetne sokkal jobb és lesz is.
Most viszont már, elérte azt a szintet, hogy nem bántam meg, klasszisokkal jobb, mint a Mi10T pro.
A fotós topikban felröppent az a téma is, hogy a fa sárgás és nem zöld. Nézzük meg a képeket, ami zöld valójában, az zöld, a többi tényleg sárgás színű volt.
Színek visszaadása 100%-os. Ritkán téved. Nappal szembe fényképezve is tökéletes portrét csinál, bokeh hatással. Ez számomra is meglepő volt. Szinte nem is foglalkozik a nappal, csak a témával. Meglettem itthon dicsérve, hogy ez tényleg jó.
Viszont, ne csak magammal társalogjak a fórumban, mert majdnem úgy tűnik.
Aryon87: Mint írtam , kell neki egy állvány. Akkor jót is ki lehet hozni. Kézből tényleg felejtős. Viszont a 70X zoom kézből, nem is olyan rossz. Amikor készítettem, a kép ugrált össze vissza. Állvánnyal, az is jobb lehet. Mondjuk engem, pont a zoom nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Aryon87: Mint írtam , kell neki egy állvány. Akkor jót is ki lehet hozni. Kézből tényleg felejtős. Viszont a 70X zoom kézből, nem is olyan rossz. Amikor készítettem, a kép ugrált össze vissza. Állvánnyal, az is jobb lehet. Mondjuk engem, pont a zoom nem érdekel.