- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Az alvási teszt eddig jó!
Megyek éjszakára és aludtam. A telefon kikapcsolva töltött és nem robbant fel. Ez már fél siker.
Nos, innen indulunk, majd meglátjuk, reggel hány százalék lesz, a szokásos felhasználással. Átlagban, 45-60 % között szokott lenni.
Ha rengeteg hozzászólás lesz itt, akkor esetleg, többet fog fogyasztani, de ettől nem tartok.
Hetente 5 üzenet, nem sok. -
Cunaja
addikt
Ez lerágott csont!
Nekem adhatja az almát és akár a legszuperebb Samut is negyedáron, akkor sem venném meg. Nekem Xiaomi kell ( Huawei sajnos kilőve ). Szerintem rengetegen vannak vele így, csak nem kapnak Xiaomi 13 Pro-t.
A gyártó meg fél, telíteni a piacot, nehogy megmaradjon sok 13 Pro. Viszont legalább lehetőség lenne rendelni több helyen. Azt megérteném, ha csak rendelésre küldene.
Viszont arra játszani, vagy hivatkozni, hogy ennyi pénzért, csúcs almát kapni ( ami igaz) és ezért nem küldök a piacra csúcs Xiaomi 13 Pro-t, hülyeség. Szerintem inkább, az Ultra vágott oda a Pro-nak. Túl hamar kiadták, ami megint csak rossz üzleti fogás volt. Ez az, én véleményem persze. -
Cunaja
addikt
Nem!
Visszavált, normál lencsére. Nagyítást engedi közben, de 3X-os zoom a max.Eközben kiderült, miért nem megy a fórum.
Nos, mert tökéletes a ketyere.
, ha eltekintünk a képernyő fényerőtől sötét területen, ( MIUI hiányosság és nem telefon ) akkor semmi baj, sőt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest