Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ez egy rossz minőségű fotó. A virágot fújta a szél és nem feküdtem le, hanem gyorsan, lehajolt testtartással lőttem. Egyszóval, jobbat tud.
Néha, saját magam is meglepődöm a tudásán. Marha drága, de amikor a családi fényképeken ájul a rokonság és az ismeretség, akkor jön elő, mi is, kerül ennyibe, egy Cica- mica telón. Legtöbb vélemény ez. "Azt a mindenit".
Ha van pénzed, nem bánod meg. Nem prémium Samu és nem Alma, de a minőség ott van, néha még tovább.
A hangzás elmarad a prémium Almától, de nincs messze tőle.
Ha az elejétől olvasod a fórumot, akkor láttad, hogy volt egy kis gondom. Elmondanám, hogy az első telefon, már a dobozból kivéve is tévesztette az ujjlenyomatot, vagyis gyárilag hibás volt a kijelzője. Ez ami most van, még sosem tévedett. Gyors mint a villám.Minden márkánál belefuthatunk, gyárilag rossz minőségű készülékbe.
Jó vásárlást!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő