- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nagyon óvatos voltam, és be volt kapcsolva néhány second wave opció is. Pl flanking garantál kritet, dmg roulette, ilyesmik. Nekem segített, mert az óvatos játékom miatt az idegenek nem gyakran jöttek flankbe, én viszont igen, és olyankor életmentő.
Sniperekre alapoztam leginkább, 4, de min. 3 sniper, squadsight, double tap, illetve 1-2 nagyon jó medic jó mély zsebekkel, heavy csak akkor, ha tudom, hogy kelleni fog (de akkor általában kettő, vagy 2 mec).
Amikor láttam, hogy tényleg nagyon nagy gáz van, még az autosave előtt alt-f4-eztem, és még átgondoltabban töltöttem vissza az adott lépést. Veszítettem embert, országot így is, de végigvittem.
Az army of four volt nagyon kemény még sima classicon is, elképesztően átalakítja az ember játékstílusát, hogy csak 4 katonát vihet egy csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest