Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sectopodra gondolsz? Az lő kétszer.. de emberre lőve nagyon gyakran hibázik.. vagy csak jól keresek fedezéket.. meg a reaction fire egy külön fegyverből jön neki, amit amúgy eldugva tárol

Nekem már elég régen megvannak a saját kis ufóim fusion lance és plasma felszereltséggel. Minden kontinensen kettő, ufót még nem szalasztottam el
Megejtem a vacsorám, aztán rámegyek végre az Exalt bázisra én is.Amúgy a hover shiv leginkább a városterrorizálós pályákra jó szerintem (meg más küldetéseken beküldeni előre, és azzal hajkurászni a meld cannistereket), mikor embereket kell menteni.
Olyan pályákra nem viszek embert, mert rohadtul dara némelyik, nagyon sok chryssaliddal.
Ezek viszont gyorsan mozognak, és amint a közelükbe megy az ellen, azonnal nyomják a reaction fire-t overwatch nélkül is. 10 esetből 8-ban találnak is, 8-9-es sebzéssel, a chryssalidok csak úgy repkednek hátra a plazmájuktól![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már volt olyan pályám, amin csak 3 civilt tudtak leszedni egy csomó heavy floaterrel, halom chryssaliddal, és egy sectopoddal...
Én amúgy normálon játszom, ha ezzel végeztem, jön a classic+ironman, na ott lesz a vérizzadás.. te min nyomod?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)