- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na majd kipróbálom, utolsó két küldetésen a két sniperrel arattam nagyot. Kicsit meg kell puhítani az ellenfeleket pár gránáttal és a serial befejezi a munkát (superior magazine, scope és repeater mindkettőnél)
Meg előkerült az első gatekeeper is, de nem volt szerencséje. Egyik torony 100% eséllyel töltötte vissza az akciópontokat, direkt tartogattam az utolsó podra-> heavyvel salvo-s gránát, rupture és deadeye. A többieknek csak a maradékot kellett leszedni.Még felhúzom a két pszimókust maxra és nekiesek a sztoriküldetések maradékának. Nem egészen értem ők mi alapján kapják a képességeket tanulásnál, de már tanultam void riftet meg dominationt az egyikkel. Másiknak meg a Fuse az egyetlen, ami talán hasznos lehet, egyébként csak védelmi dolgok... Úgy érzem nem őt fogom magammal cipelni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg előkerült az első gatekeeper is, de nem volt szerencséje. Egyik torony 100% eséllyel töltötte vissza az akciópontokat, direkt tartogattam az utolsó podra-> heavyvel salvo-s gránát, rupture és deadeye. A többieknek csak a maradékot kellett leszedni.