- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder
üzenetére
Experimental armorbol van jó pl a gyógyítóst raktam a psi opsomnak, plusz war suitot, tanknak vittem, de persze rengeteget tud tenni nem csak tankol, viszont simán be megyek vele sűrűjébe is. Amíg nem volt meg psi ops addig meg rangeren volt talon rounds mellett . Nem mondom hogy minden katonának kell de nem rossz az az auto heal.
Plusz játék vége fele nem volt már szükségem gránátokra, lőni ritkán lőttem a psi opsal, így nem láttam értelmét mást adni neki.
Azt értettem alatta hogy egyik területi bónusz nálam hogy experimental grenade és ammo-t egyből legyártják, 0 időbe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs