Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Elkezdtem egy új játékot, ezúttál már veterán fokon (nem voltam túl bátor, mi?
). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Viszont megvan a mágnes fegyver, egyből ki is fejlesztettem; meg már most rámentem a psi fejlesztésre, nekem az előző játékban csak a legvégére lett meg, akkor meg már annyira nem szólt nagyot, mert nem volt időm felhúzni őket.Ugyanolyanok lesznek, mint az Avatar az utolsó pályán?
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!Szóval most nagyon jól haladok, megkaptam az első queen küldetést (a kígyósat), de még várok a gauss sniper fegyveremre, meg semmilyen fő küldetés szálat nem csináltam direkt, hagy tudjak még fejlődni a keményebb ellenfelek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Kipróbáltam, hogy az elején azonnal elkezdtem kitakarítani a bázison a középső szektort, majd egyből utána az alatta lévőt. Ide letettem a workshopot, fölé középre az első comm centert, a workshop mellé egy powert, és legyártottam a gremlineket. Aha, szóval két mérnőkkel négy gremlint lehet használni, így a comm centert és a powert szépen fel is tudtam húzni
Sajna a coilos plusszos épület helyek jóval lejjebb vannak, így azt az elején nem tudom kihasználni. Úgy látszik, ezt minden játékban random kezeli.
Mert az durván jó volt nagy csapat ellenfél ellen!