Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsamiatt
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
a sectopodnak nem sikerült annyit beszedni. Az a küldetés ahol egy házban kell valamit kiolvasni egy gépből. Vagy 5 codex védi, egy sectopod, a zöldburokban lévő kemény csávó, meg jó néhány rohamosztagos. 8 kör alatt kellett bejutni és kiolvasni. most azon vagyok, hogyan tudom kivonni a csapatokat és szétszórni a területen miután megvan a szajré. Van még 2 sérül kodex, 1 negyed életerővel rendelkező sectopod, 3 rohamosztagos. 4 katonám van szinte mindegyik sérült már. Ja és most lett aktív a hekkeljem meg a codexet feladat is. De amikor meghekelem jön a lila f*sz* gyerek mind kontrolozni.. Szóval azt inkább elnapoltam. Próbálom túlélni a küldetést egyenlőre.
A katonáknál plazma rifle, gauss gépágyú és sniper puska van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest