Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Így most még sokkal nehezebb lett a játék. Szerintem érdemes használni rossz esetben a visszatöltést.
Én is legkönnyebben játszok, de én nem hagytam meghalni az embereket. Sérülés nem zavar, meg vannak küldik ahol nagyon nehéz lenne nélküle. Így azért elég korrektül lehet haladni, utóbbi néhány miszióban nem sérült senki és már csak egy sebesült maradt. Emellett ha jó embereid vannak nem is kell sokat töltögetni, legtöbb akciót töltés nélkül csinálom. Amikor már erősebb páncélok/fegyverek vannak azok sokat segítenek, igaz ezeket a kezdőkre is rá lehet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Legion Slim 5 16ARP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest