- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Nekem most a legdurvább katonám egy Brigadier (max) szintű ranger vagy shinobi (most meg nem mondom hirtelen), akinek van egy ilyen képessége:
Rapid Reaction: When in overwatch, each shot you hit with grants another reaction fire shot, up to a maximum of three shots.
3x overwatch lövés, marha nagy crit és +aim eséllyel, a legkisebb mozdulatra is reaction shotol. Tömegbe beállva, azonnal beteszem overwatchba, van neki +15 % crit a fegyveren, meg talon roundja, ami még 20 %. Iszonyat brutál, jelenleg a végigcsinált 20 küldetésből 110 halott alien van a rovásán. A következő egy maxos shinobi, a maga 60-70 halottjával, szóval csak ennyi durva a tag.
Advent network tower: semmit nem kell csinálnod. Ha úgy érzed, maxos minden embered, fegyók, gránátok, kiegészítők, páncélok fullosak, psi katonád is fullos, akkor mehetsz.
Ha növekszik az Avatar, akkor leszedsz néha egy-egy bázist és kész.Nekem most van ilyen 1200 bevételem, 16 szektorom (mind), gyakorlatilag maxos embereim (kell még a DLC-s páncél még!). 3 psi katonám is csőmaxos. Most jön az Advent tower előtti rész, egy dekódolt bázist kell még robbantanom, és ki tudom fejleszteni az Avatart.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha növekszik az Avatar, akkor leszedsz néha egy-egy bázist és kész.