Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Bazsi1987 #8099 üzenetére
Már miért lenne ? Úgysem vesz senki XSX-et, mert arra nincs semmi , meg amúgyis szar, meg jobb a PS5 , stb.
Én is elő rendeltem már tőlük a XSX-et . Már vágom a centit .
Amugy biztos bika lesz az új PS5 , de én arra leszek kiváncsi , hogy abban a vékony házban hogy oldják meg. a csendes hűtést ? Mert ha kis ventilátor lesz axiálisan , az mocskos hangos lesz . Ha nagyobb ventilator radiálisan , az meg nem vagyok benne biztos ( bár nem vagyok mérnök ) hogy hatékony lesz ( lásd előző verzió , mocsok hangos gép ). Na mind1, legyen ez a leendő PS tulajok kínja ( ha lesz ).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bogyi007
veterán
válasz Bazsi1987 #8099 üzenetére
Viszont tényleg jár az 5%-os kedvezmény az előrendelésre is. Tegnap voltam a Szegedi Üzletben és megerősítést nyert a dolog. És az is lehetséges, hogy megrendeljük az Applikációban, de személyes átvételt kérünk. Akkor is az olcsóbb ár lesz...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest