Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #99465 üzenetére
3 tökéletesen időzített védekezés, ütés és kombináció kell az öreg ellen, visszaszámol a szöveg a képernyőn.
Edit: Dishonored 1-2 vs Destiny Collectionben gondolkozom, ha már a Return To Arkham nem került leárazásra.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #99586 üzenetére
Elkaptad a lényegét Én is imádtam!
Lehet elő kellene vennem a lemezt -
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #99676 üzenetére
Igen!
Ismertető
Avengers Assemble! Purchase the Deluxe Edition and gain access to the additional full Season Pass which contains new characters, levels and vehicles.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
interstate76
addikt
válasz r.levente75 #99761 üzenetére
Nem. Phil Spencernek Bud Spencer a művészneve. Bud PS4ncer akart lenni, de a cégnél nem engedték neki.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #99764 üzenetére
Érdemes.
-
Csapoati
nagyúr
Inkább ügyességi, mint logikai.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
XFishboneHUN
senior tag
Ügyességi, de minden forintját megéri. Szép és nagyon hangulatos játék.
(#99767) r.levente75
Csak singleplayer van benne
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
interstate76
addikt
válasz r.levente75 #99781 üzenetére
Lehet, hogy későn szólok, de EA Access-ben is benne van. Amúgy nagyon hangulatos és szép játék.
(#99787) l.skywalker Nekem a érgebbiek közül most a Tomb Raider és a Sleeping Dogs (mindkettőből a Definitive Edition) a "váltójátékaim" a Fifa mellett, ill. néha a Forza Horizon-nal körözgetek (nekem sem sikerült végigvinnem 360-on). Az újabbak közül pedig a Quantum Break a favoritom: ez is egy olyan - egyébként sajnos nagyon ritka fps/tps - játék, amiben van ötlet és eredetiség, ill. a kerettörténet is egész vállalható. Ja, és persze ott a Battlefield 1, ami szintén nagyon jól sikerült!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Chereiose
addikt
válasz r.levente75 #99830 üzenetére
Ott meg minden féle kódot kér ami azt se tudom mik. (amikor hívás előtt meg kell adni az adatokat)
-
Chereiose
addikt
válasz r.levente75 #99834 üzenetére
Gep mellé volt eredeti, 1 hét után elkezdett szarakodni a joystick. És ha felhívom őket utána hogy megy? Az UPS-es szarakodásra gondolok, illetve mennyi idő az egész folyamat amíg kézhez kapom az újat?
-
Chereiose
addikt
válasz r.levente75 #99841 üzenetére
Na az jó, azt hittem 1 hónap. UPS-el hogyan kell az elején elszállíttatni?
-
Chereiose
addikt
válasz r.levente75 #99845 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz r.levente75 #99849 üzenetére
Magyar felirat szerintem nincs.
Maga a játék tök ugyanaz X360-on és XONE-on is, persze az utóbbin némileg jobban néz ki. Amúgy egy kellemes ghost story, egyszer érdemes végigjátszani – én kimondottan élveztem, de ha nem megy az angol, akkor hagyd ki, mert a sztori nélkül elég unalmas lesz. Erősen történet orientált játék, akció szinte egyáltalán nincs benne, egy nyomozós kalandjáték inkább.
Újrajátszási értéke nulla közeli, én digitálisan emiatt nem biztos, hogy megvenném (hacsak nincs valami nagyon jó akció rá). Anno GwG játéknak pont tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Czimby
addikt
válasz r.levente75 #99852 üzenetére
Nekem is bejött a története elég jó a felgöngyölíthető mellék storyk pedig még jobbá teszik!
Harc az szinte nincs is benne, csak démon elől rohanás meg hátulról megöldökölés.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #99919 üzenetére
Nekem azt az egyetlrn egyet sem frissitette sehjova se
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chumlee
senior tag
válasz r.levente75 #99991 üzenetére
New Order hosszabb , nekem jobban is tetszett
Hol tudom kikapcsolni ,hogy ne újítsa meg ?
-
pzstm
titán
válasz r.levente75 #100353 üzenetére
igen, múlt heti akció volt.
Ha nem sürgős az is lehet Game passba is bekerül...meglátjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zjunior
veterán
válasz r.levente75 #100353 üzenetére
5100huf lemezesen a game.co.uk tol ...
En is lehet onnan megveszemWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #100393 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz r.levente75 #100393 üzenetére
Jelenleg arra nincs keret. Majd karácsonykor amikor le lesz akciózva
-
zzola
titán
válasz r.levente75 #100473 üzenetére
Jó drága! Több k-val olcsóbb használt vonalon...
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz r.levente75 #100545 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Nem tudok sajnos nyilatkozni, meg akartam venni, csak nekem van gyári xbox one-s kaptam a géphez és nekem tökéletesen megfelel az is.
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #100644 üzenetére
Telepítés eltart egy darabig, közben tekeri a lemezt persze. Utána leszed hozzá még néhány tíz gigabájt peccset, hogy érezd a törődést, meg a megtiszteltetést, hogy neked fizikai adathordozód van. Amikor később játszani akarsz, már csak azt nézi, hogy megvan-e az eredeti lemez, nem teker közben már semmit.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Solten
őstag
válasz r.levente75 #100804 üzenetére
Nekem a joyokrol mindig konnyen lepattant es nem maradt fenn, hagytam a fenebe... Nem is volt kenyelmes az ujjamnak a kontrolleren viszont kellemes, jol tapad a kezbe.
Saor Alba
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #100813 üzenetére
Nem lehet, hogy beállította magát Appear Offline módba?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #100919 üzenetére
Igen, ha van hely azonnal installál és rákérdez az update-re is egy idő után
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #100919 üzenetére
Nem teljesen értem mi is a kérdés.
De igen. Minden lemezes játék feltelepíti magát, minden szükséges adatot felmásol a HDD-re, és ezután a lemezt csak jogosultságellenőrzésre használja. Nem onnan olvassa az érdemi adatokat.
Ennek két oka van: nem koptatja a lemezolvasódat, gyorsabb HDD-ről olvasnia mint lemezről.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #100923 üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #100936 üzenetére
Vedd fel a telefonod, ha csörög, abban mondják, mit kell (érdemes) csinálni, hova kell menni. A sztori röviden annyi, hogy az előző két részben akkora király lettél, meg annyi pénzt összelapátoltál, hogy most te vagy a főnök, és te csinálod a fesztivált, jelölöd ki a versenyeket, szerződtetsz muzsikusokat, meg építtetsz viaduktot a közgéppel (vagy ami van most helyette).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
válasz r.levente75 #100965 üzenetére
menj a fesztiválra H betűvel jelöli, majd ad versenyeket is és a back (x360-on az volt) gomb-al tudod a mappát nézni és kijelölni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
A térképen vannak versenyek / bajnokságok, PR Stuntok (pl: minél nagyobbat kell ugratni), Bucketlist challengek, speed trap-ek, speed zone-ok.
Ahogy mész előre, úgy oldódik fel egyre több minden.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
parandroid
félisten
Lásd: [link].
A Far Cry Primal-t én dobozosan vettem, mert kiegészítőstül került feleannyiba, mint a Store-ban valaha is. Kicsit tartottam tőle, kisebbik lányom van oda a műfajért (nagy ARK rajongó), de nem voltam benne biztos, hogy bejön neki. kellemesen csalódtam, az egyik leggyakrabban játszott játéka, imádja. Azt a kb 15 EUR-t, amit kiadtam érte, mindenképpen megérte, de vettem ennél már drágábban olyan játékot is, amiről meg voltam győződve, hogy szeretni fogják, aztán azóta is csak a port fogja.
Star Wars Battlefront kérdésre: ennyiért szerintem megéri megvenni, főleg DLC-kkel. Én már nem tudom, melyik verziót vettem, amikor karácsonykor akciózták, gyerekek első lövöldéje lett volna, de ez például nem aratott nagy sikert. Nagyon nem sírtam miatta, eleve benne volt a pakliban, meg olcsó is volt, arról nem is beszélve, hogy egyszer talán majd én leülök elé FPS-t gyakorolni. PC-n anno imádtam a SW Battlefrontokat, ha azt a hangulatot hozza, már megérte.
És egy kérdés Pinball FX2 rajongóktól. Erősen gondolkozom a SW témájú asztal-csomagon. Tudom, hogy maga a játék ingyenes, és ezt a 3k jó magyar forintot akár meg is érheti ez a néhány asztal, de mégis valahogy sokallom érte. Rábeszélnétek, vagy inkább lebeszélnétek róla? Az alap asztallal szoktam néha játszani, de az nem egy nagy durranás, hátha ez adna egy új lendületet a játéknak...
p
-
zsolti72837
addikt
válasz r.levente75 #100981 üzenetére
(#100980) luckyboi82 : Konzolvilágnál is annyi.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Stauffenberg
nagyúr
Mi a csalódottságod oka?
Baromi sok tartalom van a játékban, az utóbbi 10-15 év legjobb arcade autós címe (úgy általában véve a Horizon sorozat). Pár órája még a fejed vakartad, hogy nem tudod mit kell benne csinálni: Hát vinni a sztorit és úgy nyílnak meg egyre érdekesebb és pörgősebb versenyek, egyre különlegesebb autókkal.
Ha csak körözöl céltalanul, az tényleg unható, de akkor te csinálsz valamit rosszul.
-
Csapoati
nagyúr
De nem értem... miért nem vetted meg előbb a FH2-t olcsón? Az ugyanez, csak más környezetben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #101011 üzenetére
Settings --> Hud and Gameplay --> Unit-ot rakd át Metricre
-
nagyúr
válasz r.levente75 #101011 üzenetére
Át lehet állítani, ha jól emlékszem a HUD beállításainál!peterkeT: Nem tréfa! Már alig várjuk!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #101098 üzenetére
Igen, és speciel a FM5-öt már 10%-nál is lehetett játszani. Persze csak az első versenysorozatot.
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Trenew
tag
válasz r.levente75 #101101 üzenetére
Dobnál egy linket (xbox) mert csak ps store-ban találtam meg.
Köszi[ Szerkesztve ]
Gamertag: Trenew24HUN
-
ViharVadász
őstag
válasz r.levente75 #101142 üzenetére
Ott tudsz felvenni küldetéseket zombikhoz és növényekhez. Vannak olyan küldik, amik például azt kérik, hogy zombiként ölj meg 10 darab napraforgós játékost. Ezekért XP-t kaphatsz, vagy pénzt illetve csillagokat, amiket szobrokra vagy ládákra válthatsz be. Alul az 1.25x azt jelenti, hogy több XP-t kapsz a meccsek végén.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz r.levente75 #101151 üzenetére
Ha megcsinálsz egy küldetést, akkor felszabadul egy hely, és akkor tudsz újat felvenni. Talán valahogy ki lehet törölni azokat a küldiket amiket nem akarsz folytatni, de nem rémlik, hogy hogyan, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz r.levente75 #101153 üzenetére
Most így valami beugrott, ha jól emlékszem rá kell menni a baloldalon levő Active Quest-re, és amelyiket nem kívánod megcsinálni, arra rámész, majd alul kimutassa melyik gombbal tudod megszakítani (Cancel) a küldit. Remélem sikerül!
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #101283 üzenetére
Fentebb a többiek írták, én még most zsákoltam be mobilról melóból. A fiaim kiugranak a bőrükből este az tuti ha meglátják. Tegnap már könyörgőre fogták hogy vegyem meg.. 😀
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #101286 üzenetére
Expansion pass.
-
gduck
addikt
válasz r.levente75 #101362 üzenetére
Nálam 12.100Ft..
-
gduck
addikt
válasz r.levente75 #101403 üzenetére
Ha nem x360-as játékkal játszol a ONE-on, akkor nem lehet gond Bár az is igaz, hogy még soha sem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #101403 üzenetére
Lehet. Tudom.
-
adrian94
őstag
válasz r.levente75 #101468 üzenetére
Akkor már inkább ez kicsit drágábban Nekem is ilyenem van, csak ajánlani tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest