Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Van m2es ssd-m, ha ehhez veszek usb házat tudom használni XBOXal?
-
ρσгτσ
addikt
Úgy látom MK XL = MK X + kiegészítők. Tehát XL -ben minden benne van, vagy jelent meg utána is kiegészítő, ami abba nem került bele?
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Miért jelentené? Jelentse, örülnék neki, de miért?
-
ρσгτσ
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Felkerült a Mass Effect Legendary Edition is a W10 Store-ba...
Mass Effect™ Legendary Edition megvásárlása – Microsoft Store hu-HUEz azt jelentheti, hogy hamarosan jön a Game Pass-ba?

-
icemad
nagyúr
válasz
78zolika
üzenetére
Első körben csinálj nekik saját profilt, utána azokat tudják használni. Ha ketten akarnak játszani, akkor ez kell. Ráadásul elég jól menedzselhető így az xboxozás, ha használod a telefonodon az xbox family programot.

Játékok közül Minecraft biztosan megy.
Amit még tudok, de nem biztos, hogy benne van gamepassban:
Goat Simulator
Rocket League
Összes Lego játék
Sportjátékok (fifa, NBA, stb)
Gang Beast
Beach Buggy Racing
Plants vs Zombies Gardenfare vagy mi...
Star wars battlefront 1-2
Unravel 1-2Ezek nem ingyenesek ugyan, de akcióban nem drágák, és még az is lehet, hogy benne vannak gamepassban.
Érdemes lehet a gamepass ultimate előfizetést meghosszabítani ,ehhez vannak itt hardveraprón megbízható eladók. (pl musztiii). Kb 15-16 ezer forintra jön ki évente, ha havi szintre elosztod (és ugye két gyerkőc használja) , akkor eléggé megéri. Ez kb 300 játékot tartalmaz, és úgy működik, mint a Netflix vagy Spotify. Amíg tart az előfizetés, addig tudtok játszani. Nagyon jó játékok vannak benne.
Ha szeretik az autós játékokat, akkor a Forza Horizon 4 és 5 jelenleg a csúcs, ha könnyed autózásra vágyik az ember. Mindkét rész benne van a gamepassban.Minecraftot akár meg is veheted mindkettőjüknek, 1000 forint a kezdő kollekció. Ebben van pár skin, meg egy kis arany, amiből azt vesznek, amit akarnak. Persze a játék is benne van: [link]
Fiaim lassan hazaérnek, majd kikérdezem őket, hogy mivel játszanak még.
Még annyit, hogy az xbox series topik ez: [link]
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
segítséget kérnék tőletek ( kb 3 napja csöppentem bele a xbox világba , (hülye vagyok hozzá
) Fiaimnak vettem (6 és 8 évesek ) .Xbox Series S (3 hónap ultimate előfizetésel ) 2 kontroller . Kérdésem melyik ingyenes játék játszható osztott tv képernyővel ( hogy egyszerre tudjanak játszani ) . Ami most megy Asphalt 9 (ennél lehet osztott képernyő (ha igen hogyan ?nem jöttem rá ) . Esetleg még a Minecraft ???
köszönöm -
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mióta késöbb teszik ki, azóta inkább hagyom.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
homerhamm
üzenetére
Én láttam, de megvárlak mindig vele téged

Free Play Days – Rims Racing, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, and Night Call - Xbox Wire -
ρσгτσ
addikt
-
JamesHun
addikt
Sziaztok
Robloxozik innen valaki?
103-as hibaüzenettel szívat, de nem minden pályán, csak azokon amik jobbnak tűnnének az értékelések alapján.
Amiket neten találtam semmit sem érnek.
Nem gyerek accountot használok, a Roblox accountom is 81-es születésű, NAT nyitott, volt már letörölve és újra téve.
Még portokat is csesztettem, de az upnp miatt nem is kéne, de már nem tudtam mit kitalálni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Én kert nélkül sem vágyom rá.
Mert most nincs.Zsadi:
Küldesz róla visszajelzést a Microsoft -nak, lehet csinálnak egyet a Game Pass -ba.
------------------
A visszajelzésről jut eszembe....
Tegnap insider -ben küldött a Microsoft egy kérdéskört. Keresnek a 2 legfelső körbe tagokat, ott lehet jelezni, ha valaki be szeretne kerülni.
Persze nem mindenki jut be. Nem írták le pontosan mik a követelmények, de gondolom lényeges, hogy korábban mennyire volt aktív valaki más insider szinten.
Szerk.:
Link. -
homerhamm
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A panelban lakók, meg akik a belvárosban laknak.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Korábban játszottam vele insider -ben. Jópofa...de nem tudom ki élvezi igazán ezt a játékot.

-
mokus1
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ajj nem megy One X-en, pedig nagyon vártam már
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker
üzenetére
Fűnyírás az komoly? Nekem élőben/RT pont inkább sok...
-
ludla
őstag
Sziasztok! Még akciós a Fifa22 és szeretnék ajándékba venni a gyerekeknek, viszont nem értem azt a részét ha az én emailcímem adom meg akkor majd az ő fiókjába is lehet aktiválni? Vagy hogyan tudok digitális kódot venni amit majd a fiam tudna felhasználni?
-
l.skywalker
Topikgazda
És a decemberi Game Pass perkek között lesz Halo loot:
Halo Infinite Multiplayer: ‘Pass Tense’ MA40 AR Bundle – December 8
Customize your multiplayer arsenal with the exclusive ‘Pass Tense’ MA40 Assault Rifle coating, four 2XP Boosts, and four Challenge Swaps! This Perk requires Halo Infinite Multiplayer to use, available free on Xbox, PC, and with Xbox Cloud Gaming. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elhagyó a konzol részt rosszul szerkesztettem:
December 8.
• Destiny 2 Beyond Light, Shadowkeep, Forsaken DLC-k (Console)December 15.
• Beholder (Cloud and Console)
• The Dark Pictures: Man of Medan (Console, PC)
• Guacamelee! 2 (Cloud, Console, PC)
• Wilmot’s Warehouse (Cloud, Console, PC)
• Unto The End (Cloud, Console, PC)
• Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Cloud, Console, PC) -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Space Warlord Organ Trading Simulator.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na Among Us!
#sus -
l.skywalker
Topikgazda
Coming Soon to Xbox Game Pass: Halo Infinite, Among Us, Stardew Valley, and More - Xbox Wire
• Beholder (Cloud and Console)
• The Dark Pictures: Man of Medan (Console, PC)
• Guacamelee! 2 (Cloud, Console, PC)
• Wilmot’s Warehouse (Cloud, Console, PC)
• Unto The End (Cloud, Console, PC)
• Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Cloud, Console, PC) -
l.skywalker
Topikgazda
Hamarosan dátumot kap a The Stanley Parable: Ultra Deluxe

Where is The Stanley Parable: Ultra Deluxe?Premier YT adásra fel lehet iratkozni:
Where is The Stanley Parable: Ultra Deluxe? - YouTube(esetleges kérdésekre: ez egy 2013-as sok díjjal jutalmazott játék újra kiadása)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Nyerj matrica vásárlásoddal 2.222.222 Ft-ot! - Mentsdegyszeruen.hu
3×1 darab, 512GB kapacitású
Xbox Series S konzol csomag
1. aljáték sorsolása: 2022. január 4. 11:00 óra
2. aljáték sorsolása: 2022. február 1. 11:00 óra
3. aljáték sorsolása: 2022. február 22. 11:00 óra -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Cyberpunkos Xbox One X ami tökéletesen müködik,és rendszeresen van frissitve+a kontroller is.
A hiba a következő: A beállításokban adott két opció az energiagazdálkodásnál,aminél én az energiatakarékos módot használom. A gépben van lemez hogy ne porosodjon és ha kikapcsolom a gépet a kontroller nyomvatartásával és konzol kikapcsolása menüponttal,akkor a gép egy idő után elkezdi a lemezt megpörgetni úgy hogy nem kapcsol be,illetve a ventillátor is megy, majd utána leáll. Ilyenkor gondolom valamennyit fogyaszthat,erre én egy kapcsolós konnektort vettem,amibe ha bedugom a táp kábelét és bekapcsolnám a kontrollerrel akkor nehezen akar bekapcsolni. Ez másnál is ilyen,vagy nálam van gond?
UI: A másik módban kicsit gyorsabban kapcsol be a konzol,de ahogy láttam 50W fogyaszt így óránként kikapcsolt állapotban a gép.
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Várható volt, hogy óriási kasszadöngető siker lesz a játék.
-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egyből a videotékák polcaira...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
December 14-én érkezik a Game Pass-ba (PC-re és konzolra egyaránt) az Alien: Fireteam Elite
Aliens: Fireteam Elite Available December 14 with Xbox Game Pass - Xbox Wire -
Alps
csendes tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a PC-s Logitech Momo kormányom működésére bírjam X-Box One S-n?
Esetleg windowsrol streamelve x360ce-vel?
A drivehub megoldást megtaláltam, de kicsit sokkallom
Köszi! -
negyven2
nagyúr
-
Sherkulás
aktív tag
Ez extra beteg egy játék olyan vigye aki felkészült az agy zsibbadásra: (előbb tényleg nézze meg aki el akarja vinni: [link] )
-
l.skywalker
Topikgazda
Games wit Gold (GwG) játékok
► UTOLSÓ NAP A ZSÁKOLÁSRA ◄
2021/ November II.
(a store linkért kattints a képre)

-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
December 7. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Black Friday Sale
*a BF Sale december 2-ig tart
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem ebben a formában működött, amikor betettem a hozzászólást. Most már nem jó. Mindegy, ott a jó link. Ez a lényeg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor áthelyezték a cikket. Kapják be.
Linkelésnél mindig ellenőrzöm, akkor még jó volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Page not Found. Itt a jó link:
Available Now: Experience Clarity Boost with Xbox Cloud Gaming on Microsoft Edge browser - Xbox Wire -
ρσгτσ
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Őszintén megmondon nem tudom hogy intézik ezeket a kereskedők...de elvileg emag -nál is úgy van, hogy újracsomagolt terméknél újként adja el. Vagyis olyan feltételekkel kapod, mintha újat vennél.
Használatnál nem tudom pontosan hogy van, ha a kereskedő újra eladja...van -e valamilyen korrekció. Vagy szimplán korrigálható a Microsoft -nál a számla beküldésével.
Mert ugye nem konkrétan használt a cucc, hanem valószínű elállt a vásárlástól "x" nap után. Az sem biztos, hogy használta vagy bejelentkezett rá az előző tulajdonos.
bigdady:
Válaszoltam ott a másik topikban is, de látom már mások is írtak. -
bigdady
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Regisztraltam a múlt héten emagról vett series s-t de azt írja 2021.11.09-től indul a gari. Azt hogy?

-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Telekomnál vettem one X FH4 bundlet! Garancia hogyan alakul, hiszen valószínűleg a gyári 2 év már elindult? Előre is köszi! -
MoVieFaN
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
'22 februárig van Gamepassom, de nem engedi a havi ingyenes címeket behúzni. Belépek, írja, hogy ingyenes kicsit karikázik és eltűnik a vásárlás gomb. Könyvtárban nem jelenik meg az adott cím. Ez mitől lehet? Több böngésző, cookie törlés stb. varázslatokon már túl vagyok.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Janusz001
üzenetére
Ebben a topikban kérdezd meg: Xbox 360 - GAMEPOD.hu Hozzászólások
-
Janusz001
őstag
Kicsit off : Elajándékoznám a régi X360 -as gépet, tele van gold -os és vásárolt játékkal. Ha a jelenlegi profilom kitörlöm, a telepített játékok elérhetőek lesznek rajta? Ahova kerül valószínűleg net sincs.
-
leslien
nagyúr
köszönöm szépen a válaszokat....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
leslien
üzenetére
Regisztrációt követően 2 év. Ha nincs meg a teljes 2 év regisztrálás után, akkor ha az MS Support-nak mutatsz számlamásolatot, akkor kijavítják az eszköz oldalán 2 évre.
Itt találod a Series topikot:
Xbox Series X|S - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
leslien
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
normál estben mennyi garanciát adnak pl a series s-re? mert Alzán sikerült elcsípni egy "használtat"..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
leslien
üzenetére
Ide kell beregisztrálni és utána fogod látni:
Microsoft-fiók | Eszközök -
leslien
nagyúr
üdv,
hol lehet ellenőrizni , h mennyi garancia van még a konzolra ?
-
mokus1
addikt
Horizon 5ben normális hogy gyakorlatilag nincsenek közlekedő autók?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(az új munkahelyen a két ünnep között teljesen bezár a bazár, mindenki elmegy szabira kötelezően
)

IntelKiller7