Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dajkapeter #116382 üzenetére

Azért ajánlom az embereknek inkább a 360-at kinectezésre, mert sokkal több játék jelent meg rá, mint One-ra.
    Lista róluk:
    List_of_Kinect_games_for_Xbox_One 21 db
    List_of_Kinect_games_for_Xbox_360 157 db

Nézegess videókat, hogy melyik játékok tetszenek neked/nektek a két listáról. top 10 x360 kinect játék, amit 2017-ben is ki kellene próbálnod

Természetesen a One minden más szempontból sokkal jobb, mint a 360. Gyorsabb, szebb a játékok grafikája és úgy minden. Az a sajnálatos dolog, hogy nagyon gyér volt a kinect támogatottsága a fejlesztők részéről. Kevés játék készült. Illetve az MS leállította a kinect gyártását is, így teljesen elengedte a dolgot. Nem nagyon jelenik már meg új játék, ami kinectre készül (biztos lesz azért 1-2).

Természetesen 360-on is rengeteg a förmedvény, amit kár volt kiadni, de mégis nagyobb a választék.

A kinect kezelése pontosabb és jobb One-on. Amennyiben az a pár igazán jó játék elég nektek, ami One-ra jelent meg, akkor tökéletes választás.
    *Boom Ball
    *Squid Hero
    *Just Dance 20XY
    *Xbox Fitness (ez tényleg baromi jó)
    *Dance Central Spotlight
    *Fruit ninja kinect 2
    *Kinect Sports Rivals

Ezek jutottak hirtelen eszembe.

ui: Ne haragudj, ha még nehezebbé tettem a döntést számotokra. Igazából én inkább venném meg a One-t, de gondoltam teljesebb képet próbálok meg adni a problémádhoz. Nem egyszerű döntés tudom. Jó szórakozást, bárhogy is döntesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés