- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Én meg múltkor megyek ki rendeltem akksit igaz ilyen sima levélként jött külföldről de a 3/4 része kinnt volt a ládából. Kívülről kellett kivennem, mert nem tudtam belülről úgy kinnt volt.
Na én meg felhívtam a postát és panaszt tettem. Azóta becsönget mindig.. Azért érted ha most egy 10ezer forintos bármi lett volna akkor is? És nekem ne mondja "hát de sime közönséges levél" mert semennyibe nem tartana neki becsöngetnu. Na de azóta becsönget mindig. Mondta a nő elnézést, s jó hogy szóltam mert nyári szünet van, s helyettesek vannak és ilyenkor jó ha szól valaki.. Nem szeretem az ilyen postásokat, futárok meg még rosszabbak. -
woodbear
addikt
Ja úgy értem. Amúgy a miénknek is van egy kis skillje, mert ha csomagot meg levelet kapok akkor az megy a ládába, és a kerítéslécek közé az újság meg a hirdetések. Szóval nem erőlteti ami nem megy. Bár volt már, hogy a DVD mellékletes újságomat összetekerte mint a szőnyeget a kerítés léc közé
.....bementem a postára és kiöntöttem a pultra a dvd papírtok tartalmát igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Büszke apukák és anyukák topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest