Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Látom beütött sok helyen a bezártság Én 2012 óta itthon vagyok
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz frankdelgado #40693 üzenetére
Szeretek olcsón vásárolni, de nem az ár az első prioritás. A jót megveszem drágán is akár, a nemjó meg olcsón sem kell. Persze ha ugyanaz elérhető olcsón meg drágán is, akkor inkább az olcsón veszem, de nem ez dönt egy játékvásárlásnál.
-
-
balazs025
senior tag
válasz frankdelgado #40684 üzenetére
Igazából hangzatos, de szerintem se egy hatalmas dolog. Egy 4 éves, mostanában már fillérekért megvehető saját játékot adnak. Valószínűleg a kiesett bevételt egyfajta marketing költségnek is tekintik a hfw-hez. Ettől függetlenü dicsértes és örülök az ilyeneknek, még ha meg is van, és így engem nem érint. Az meg különösen jó, hogy nem csak az alap verziót adják, hanem a teljeset.
-
l.skywalker
félisten
Akárhogy van, mi csak jól járunk, mert el akarnak minket kényeztetni minden fronton.
Cserébe pedig a fejlesztési idő lecsökken olyan minimumra, hogy jó, ha egy keretnredszert készen kapunk megjelenéskor
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #40685 üzenetére
Azt külön jelentették be [link]
"But there’s more to come later this spring. Horizon Zero Dawn Complete Edition will be available for free download between April 19 8:00pm PT / April 20 04:00 BST / 05:00 CEST and May 14 8:00pm Pacific Time / May 15 04:00 BST / 05:00 CEST."
-
Moby
addikt
válasz frankdelgado #40684 üzenetére
Ez van, ha az egyik $70-ért is könnyen adja el a játékokat, a másik meg 300-ért is nehézkesen.
-
MasterMark
titán
-
frankdelgado
őstag
válasz Beniii06 #40680 üzenetére
Úristen mekkora dobás is ez, hogy a HZD-t ingyen adják, használtan 2-3 eze forintért dobálják, az új ára sem sokkal több. Én a lemezes verziót karira kaptam 19-ben, akkor volt az új (komplett edisön ) ára 3.999. Ehhez képest a GP-be jön az outriders háromszázé...Nem mondom, h nem rendes dolog a Sonytól, mert éppen mostanában akarom elkezdeni, ha már így rácuppantam a sétaszimulátorokra és legalább nem kell lemezezni...
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Beniii06
addikt
Úgy látszik csak emlegetni kellett a HZD-t, ingyen lehet majd behúzni és nem is a simát, hanem a Complete Editiont + még 9 másik játékot.
[10 játékot ad ingyen a Sony, köztük egy igazi nagyágyút]
Majd el ne felejtsétek behúzni mindegyiket a megfelelő időben.
Jöhetne már a Forbidden West, na majd plusban hozzám dobják azt is.
Boxra bezzeg csak "áremelés" jut és a gwg is siralmas.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
mike1334
veterán
Örökzöld. [link]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Írok a billgécnek, hogy rézlemezre gravírozott játékkódokkal, most Magyarországon tuti üzletet csinálhat. Feltéve, ha műanyag dobozban küldi. Mondjuk ő nem támogatja a Föld további szennyezését, elég a sok tonna maszk naponta....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Micsurin
nagyúr
Az elképzelés hajlik az árral.
Beniii06 Jelenleg az utolsó épkézláb kemény vonalas MMO szóval ez maradt. Én régen és most is szerettem.
ProEvoFan Ez nem ennyire egyszerű döntés, 5 Digital esetében nem lenne kérdőjel a fejemben de az SS erejétől még mindig félek és nem azért mert vészes lenne a hw hanem azért mert a fejlesztők eszméletlenül lusták és könnyebb lesz az SS-t okolni mintsem optimalizálni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #40669 üzenetére
"Talán 3-4 címet vettem az évek alatt digitálisan."
Akkor ez pont belefért volna (Odyssey Ultimate)
Én nem ragaszkodok egyikhez sem, mindkettőnek van előnye/hátránya. Mivel nem home-olok így a digitális előnye kb. oda is van így ha azonos árban van a kettő vagy nincs jelentős eltérés, akkor én is a lemezest preferálom, csak azzal annyi a gond, hogy szeretik a DLC-t kódként adni és nem a lemezen van rajta."Még az új WoW kiegnél is zavar, hogy nincs doboz."
Én már elengedtem azt a játékot, "régen sokkal jobb volt".
"Originsre erősen kíváncsi leszek videók alapján az is megtartós cím lesz, mondjuk már csak az ókor miatt is."
Origins még nem volt? Akkor kicsit megkeverted a sorrendet, mondjuk ez csak Layla és Isu szálon számíthat valamit, ha csak az "AC" rész érdekel, akkor nincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #40668 üzenetére
Te mindig elfelejted, hogy én jócskán alulról rontom az élekor átlagát a topiknak mégis régimódi vagyok és a játék az nekem lemezen jön műanyag dobozban. Talán 3-4 címet vettem az évek alatt digitálisan. Még az új WoW kiegnél is zavar, hogy nincs doboz.
Szóval nekem Argentínából max postázni tudtak volna.
Én se rohanok, talonba se veszek játékot egy két kivételtől eltekintve. Nem véletlen lenne nekem elé egy 500-as box is pl.
Originsre erősen kíváncsi leszek videók alapján az is megtartós cím lesz, mondjuk már csak az ókor miatt is.
---
DL2-öt csak szerintem fújják le napokon belül prev genre?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #40665 üzenetére
"Ellaposodott, végig toltam az egyik befejezés nekem elég is volt. "
Origins és Odyssey is egyszer játszós volt nálam is, direkt hagytam new game+ ra, illetve jobb grafikával, mert Origins még one s-en ment és az Odyssey is félig. Valhalla előtt még ezeket is végig akarom vinni, oké nem szorosan kapcsolódnak, de érdekel az Isu téma.
"Odysseyt is megúsztam DLC pakkal együtt ~15k körül."
Ha jókor utaztál volna jó helyre, ultimate elérhető volt ~8k-ért és ahhoz járt ugye a 3 remastered is, BestBuy volt annyiért. Mire ezeknek a végére jutok akkorára esélyes, hogy a Valhalla is beesik erre a szintre, mondjuk nem csak az ár a lényeg, egyszerűen kevés idő marad játszani és nem szoktam végig rohanni a játékokon, szóval azért hogy csak a fiókban legyen nem veszem meg most.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Maxxy10 #40666 üzenetére
Fura egyébként a történet az újban sokkal erősebb de valahogy a világa az Odysseynek magával ragadóbb. Ellenben a fő sztori után mégis a Valhalla a tartalmasabb ha nem csak a kóborlás a cél.(DLC-ket nem vettem az elődhöz hozzá mert nem lenne fair összehasonlítás)
----
A nagy elhatározásom, hogy inkább PS5 Digital mint sem SS kezd veszélybe kerülni... haverom vett SX-et így az SS lehet haveri alapon 70-ért landolna nálam 4 hónaposan. De még mindig tartok tőle, hogy nem húzná ki a gent 1080p mellett..., grafika nem mozgat meg de egy CP2077 és One S FPS ismétlést kihagynék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #40664 üzenetére
Ellaposodott, végig toltam az egyik befejezés nekem elég is volt.
Raideket is több hónap volt mire megoldották, hogy ne fogyjanak el.(River Raid Update) Majd visszanézek rá 2 évesen egy season pass-l.
Odysseyt is megúsztam DLC pakkal együtt ~15k körül. De itt maga a táj nem fog meg és a kor annyira, hogy visszatérjek rövid időn belül.
Odyssey más ott mikor először megláttam Athént azért közelebb csúsztam a tévéhez mert az ókori görögök pl mindig lenyűgöztek. Ahogy Egyiptom is... itt is van a fiókban már az Origins.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #40663 üzenetére
" valahogy nem érzem rá a késztetést, hogy újra elővegyem idővel."
Később nem lesz még hozzá DLC? Nem követem a híreket a megjelenése óta.
Origins és Odyssey esetben nagyon jók voltak azok is. Én azért várok vele és egyszerre fogom végig vinni, meg azért is írtam mikor itt kérdezted érdemes-e most/akkor megvenni. Később a season pass lesz annyi, mint a komplett pakk és a játékélmény sem ugyanaz, ha hosszabb kihagyás van az alap játék és a dlc-k között.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ProEvoFan #40662 üzenetére
Köszi!
Jó játék volt de nem megtartós valahogy nem érzem rá a késztetést, hogy újra elővegyem idővel. Kicsit popcorn mozi hatást váltanak belőlem ki az AC-k a Unity óta.
-
l.skywalker
félisten
~75 EA cím már hozzáadásra került a Win Store-hoz aka. a Game Pass for PC-hez: [link]
de még nem elérhető, csak bekerült a rendszerbeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #40658 üzenetére
TES 6-nál is ez lesz a duma?
---
l.skywalker: Meglátjuk de reménykedjünk akkor, amit a Mando képviselt nekem az az irány nagyon tetszett főleg a 2. évad az önmagában vigasztalt az Expanse csúszásáért és az ST Discovery új évadáért. (utóbbi valahol a szégyen és a Jóban rosszban közt foglalt helyet, pedig az előző évadok nagyon jók voltak )---
10k reális egy használt valhalla-ért? Akciós WoW kieg pont kijönne belőle.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Itt a hétvége lassan, series topikban 300+ olvasatlan...mik a hírek, haver? Van valami izgi, vagy csak a szokásos?
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #40645 üzenetére
Nem lesz ilyen. Lucas idejében is ez volt. A 4. rész kivételével minden amit ő rendezett szar lett. Amikor hagyta, hogy más dolgozzon, akkor jó lett. Kennedy végigugrálta a 8. részt és az eredmény magáért beszél. A 9. részre úgy kellett Abrams-t összekukázni, hogy mentse a menthetőt. Nem lesz itt gond, mert a nézők úgy is döntenek. A Mandalorian típusú projektek jó irányt adtak és készülőben van sok jó sztori.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Beniii06 #40643 üzenetére
Már agyaltam amúgy projektoron meg vásznon. Nyáron adná esti sörözésekhez is.
l.skywalker az elején szabad kéz igen utána meg lehet megint egyre jobban belenyúlni mikor elül a shitstorm és jöhet egy újabb Mary Sue.
-
l.skywalker
félisten
válasz Micsurin #40642 üzenetére
Nem számít ki marad a vezető, csak az, hogy kik viszik a projekteket. Legyen Favreau és Feige a jövő, akiknek szabad kezet ad ez a némber. De ott vannak az epizód rendezők között is páran akik értik a SAGA-t. Mint Filoni. Meg kell nézni ezek mekkora SW fanok. A Mandalorian sikere új irányba rakta a dolgot és Feige szerepvállasa igencsak üdítő lehet.
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #40642 üzenetére
"a nagy vászon elé."
Rendelsz magadnak olcsón kinából (BlitzWolf® BW-VS2) vászont, 'diavetítővel' pedig kivetíted, a folyamatos csokis papír csörgést és a popcorn csámcsogást pedig beteszed háttérzajnak loopban, de ha 100% autentikus élményt akarsz, beültetsz magad elé minimum egy fejjel magasabb embert magadtól egy széksornyi hellyel, hogy csak a vászon közepét takarja ki és teljes az élmény.
Viccen kívül USA-ban nagy divat lett a pincéből mozitermet csinálni, normálisat, mint barkács project a lockdown idejében. Másik fórumon komoly képeket is tesznek fel róla, némelyik olyan profi, hogy még a konnektorokat/kapcsolókat is lecserélik feketére/ a világító ablakot is teljesen lesötétítik, nappal szinte 0 fényt enged be és komplett mozi széksorokat raknak be. Értelmét nem nagyon látom, de legalább lefoglalják/lefoglalták magukat.
-
Micsurin
nagyúr
Megnyugtat az a tény, hogy ha esetleg nyitnak jövőre a mozik akkor sem kell a következő években SW filmre beülnöm a nagy vászon elé.
-
l.skywalker
félisten
Elkezdtek szivárogni az EA Play címek a PC Store-ba
EA Play + Xbox Game Pass for PC: Three new EA titles recently added to the Microsoft Store
-
Wesder
félisten
Happy Bethesday.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Chumlee
senior tag
Tudom off, de érdekelne van e itt olyan aki AutoCAD-del vagy CivilCAD-del dolgozik?
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #40637 üzenetére
Most raktam fel a retroarch-ot pont valamelyik nap, lesz miből választani úgy látom, ami kimaradt.
-
l.skywalker
félisten
Találtam pár érdekes PDF-et az itch.io-n. Régi konzolokról és játékokról szóló enciklopédiák, leírások:
• the Atari 2600 Encyclopedia Book
• the Atari 7800 Encyclopedia Book
• the Atari Jaguar Encyclopedia Book
• the SMS Encyclopedia Book
• the MegaDrive/Genesis Encyclopedia Book
• the Sega CD/32X Encyclopedia Book
• the Sega Saturn Encyclopedia Book
• the NES Encyclopedia Book
• the NES Deluks Version vol.01
• the NES Deluks Version vol.02
• the SNES Encyclopedia Book
• the N64 Encyclopedia Book
• the GameCube Encyclopedia Book
• the VirtualBoy Encyclopedia Book
• the Game Boy Encyclopedia Book
• Collecting Game&Watch Systems
• The PlayStation Encyclopedia Book
• The PlayStation 2 Encyclopedia
• The Arcade "Encyclopedia" 1970-1976
• the Neo-Geo Encyclopedia Book
• the Vectrex Encyclopedia BookNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Chumlee
senior tag
Reach kijátszva jöhet a 3.
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #40624 üzenetére
Munkahelyen. Nem viccelek, elég jól darálom a mangákat amikor ráérek.
Otthon meg csak este szoktam szinte.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mike1334
veterán
Kiterjedt könyvtárral rendelkezem, de az olvasási szokásaimról nem szívesen nyilatkozom. [link]
-
Chumlee
senior tag
Előadások közti szünetekben 1-1 fejezet belefér.
Na meg barátnőtől kaptam a könyvet, így még gyorsabban haladok. Mindig kérdezi hol tartok. -
oriic
HÁZIGAZDA
Változó. Melóba menet, meló közben, otthon az ágyban alvás előtt
l.skywalker
Á, arra ott a tablet, azon mindig van lementve néhány sorozatrész, vagy anime.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Ha nincs áram
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Chumlee #40622 üzenetére
Sorrendben:
A Reach bukása (Első játék konkrét előzménye)
Az áradat (Első játék története jócskán kibővített sztorival)
Első csapás (Halo 1 és 2. közötti időszak sztorija)
Onyx szellemei (Halo 1 előtt játszódik 20 évvel)A Cole-protokol március 12-én érkezik, sztori szerint kb 15 évvel Halo 1 előtt játszódik, Keyes kapitányt ismerhetjük meg benne részletesebben.
Forerunner trilógiára várok évek óta, az ugye több százezer évvel korábban játszódik de nem igazán akarják magyarul elhozni, szóval valszeg valamikor elkezdem inkább angolul.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40617 üzenetére
Nézd meg az eredetit, inkább igazi Chaplin. Nekem Sly amúgy is az Oscarban a legjobb.... Mondjuk Schwarzi is a vígjátékaiban...
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #40616 üzenetére
Basszus, ez rohadt jó, bár Sly kicsit Robert Downey Jr. lett.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #40615 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #40614 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Chumlee #40607 üzenetére
Kiki Wolfkill interjúban tavaly szóba került, de végül nem tudtuk meg, hogy miért lett magyar nyelv beletéve (lore szerint közép-európaiak kolonizálták a bolygót, és volt sok magyar is közöttük)
Live-Die-Respawn
-
Chumlee
senior tag
Elkezdtem a Reach-t és hát meglepet mikor az elején, meghallottam a magyar szinkront. “Haggyá” , “ nyee itt vánnák”.
-
Micsurin
nagyúr
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #40601 üzenetére
A kép csak illusztráció
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest