Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #42183 üzenetére
Quinnamations
[link] 104th szintén tőle, van még pár neki.Beniii beszúrsz a tápra majd jön az én voltam nem én voltam mire azért csak leírod a táp témát újra... Majd EVGA-t és SAL-t egy mondatban minősítünk, legközelebb ASUS és MAC Audio lesz? Felesleges a téma...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
válasz Chumlee #42176 üzenetére
"Ha este nem fogom tudni működésre bírni az 5 napos laptop bal hangszóróját én is küldöm vissza gariba."
Ne gariba küldd, mert 1-2 hónap múlva visszaküldik, hogy nem tapasztaltak hibát és már kifutottál a 14 napból. Ha neten rendelted, inkább állj el a vásárlástól és visszaadják a vételárat.
"Annak viszont örülök, hogy a 3060-as szériáról még nem hallottam ilyet."
Lehet, de elgondolkodtató, hogy egy "csúcs" kártyánál, ami jelző az árára is igaz, kispóroltak létfontosságú alkatrészeket/nem megfelelőeket használtak, akkor a harmad/negyed annyiba kerülő kisebb haszonkulcsú kártyákon mit alkalmazhattak. A New World-ot inkább ne indítsd el, de ki tudja, mondjuk lesz egy rtx-es játék és feltekered high/ultra-ra medium-ról(lehet akármi - akár Crysis 1 és 3 is ), majd meghal a kártya, azért érdekes.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #42169 üzenetére
Mechat nem merek venni mert az én gépelési sebességemmel még a földszinten is hallani lehetne az M60 lmg-re hasonító csattogást.
Razert én kerülöm mint a templomot a vámpír. Naga Epic-el anno megégettem magam, 2x cserélték gariban de mindig szétesett a görgő heteken belül.
edit.: Másik nagy csalódás az a MadCatz R.A.T 9 volt... főleg az X52-es Hotas vagy a FlyStick EVO széria után.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #42134 üzenetére
Jesse megvan Black Series kiadásban mármint az ARC Trooper Jesse nem a gagyi Clone Wars játék kiadás. De ezek a méretezésű és részletességű figurák nekem már az insane kategóriát súrolják szóval ott maradnak.
Wolffet nem sikerült már megszerezzem... eszement az ára és már nem lefelé megy.Most kezdem még csak el a Batch-et, pont a vizsgáim alatt jött ki nem mertem neki állni mert az rántotta volna be a TCW-t is. Majd most nyár közepén.
Nekem Echo sisakja is tetszik de az elsősorban a megoldása miatt.Jöhetne már valami TCW témában is játéktéren, ezért várom a LEGO Skywalker Sagat is már nagyon.
Nekem az 501st valahogy nem nőtt a szívemhez hiába ők a fősodrás, a Wolfpack a Star Corps és a 212th jobban megmaradt mint kedvenc zászlóaljak. Amit sajnálok, hogy a Galaktikus Tengerészgyalogosok (yey magyarul... galactic marines ) nem kaptak komolyabb szerepet Bacara-val az élen.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #42131 üzenetére
Jessen nagyon sokat agyaltam de sima 501st Phase 2 Trooper már van szóval szerintem az élből elvetős lett volna, pedig nagy kedvencem ő is.
Megint eszembe jutott az a rohadt rész... újra kell nézzem.Phase 1 Cmdr még nem volt és Wolffe egyébként is nagy kedvenc szóval nem volt nehéz.
212th-ből csak Cody foglalt ha jól rémlik szóval onnan talán még tudsz valakit behúzni.
Vaxos, Boil etc esetleg 327th Star Corps és Bly?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #42011 üzenetére
Ránézünk majd, ez tipikus sörözős dumálos materialnak tűnik így elsőre.
Guitar14 köszi! Ezek megvoltak, a Riptide és a The Following is. A DL2-öt nagyon várom most, hogy nem konzolon fogom nyomni még talán jobban is mint eddig vártam az S-el.
Breakpointon agyalunk még nem tudom mennyire lett bug mentesítve és, hogy már több-e mintegy Div2 bőrlehúzás... a Wildlands anno nagyon bejött.
-
Guitar14
senior tag
válasz Chumlee #41987 üzenetére
Ahogy porto is írja oda nézz be mindenképp, legjobb csoport.
Egyébként a leharcolt 2.000 forinttól egészen az 50.000 "bontatlan" ig.
(ez utóbbi múltkor nagy port kavart hogy látszólag bontott dobozra rá volt téve a ps zárjegy. bár ha tényleg bontatlan akkor is a magyarok nem nagyon adnak ennyit érte)Nekem is van 3 PS2-m de annyira filléres dolog hogy 4 teszteletlent vettem elég olcsón, leteszteltem mindet hogy hibátlanok-e: 2 olvasóhibás volt úgyhogy a 2 hibátlanból egyet magamnak tartottam egyet 1000 forintról licitre tettem és a nyertes asszem 4 ezerért vitte el és mivel csak tesztelgettem hogy mindent olvasson meg működjön, csak nem játszottam vele rendesen és neki leállt egy 30 perces játék után, szétszedte és ki volt lopva belőle a ventillátor. Mondtam fizetem neki az alkatrészt úgyhogy most épp keres ő is meg én is ventillárort bele. Ciki a szitu meg az is hogy ez a legújabb modell amiből nekem is az az egy volt és egyedi ventillátoe megy bele.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Chumlee #41987 üzenetére
Az függ az állapotától, illetve attól is, hogy hol kereskedsz vele. Pl. FB -n a Retro Konzol Közösség csoportba érdemes benézned.
Szerk.:
Nem csak a konzollal, hanem kiegészítőkkel vagy játékokkal kapcsolatban is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Chumlee #41672 üzenetére
Mióta létezik ez a dolog kb minden döntés amit hoztak egy vicc.
Az meg a másik vicc ami még van az a maszkhasználat. Na az aztán csak kárt okoz a szervezetnek főleg ebben a 40 fokban mégis 5.5 millió emberig még eröltetik ,de aztán végre nem kell már. Már csak kb 45 ezer kisérleti alany kell és fellélegezhetünk végre -
mike1334
veterán
válasz Chumlee #41312 üzenetére
Amatőr. Leckekönyv lead, szétnéz hányan várnak vizsgára, konstatál, hogy stréber lányok egymást gáncsolják, hogy elsők legyenek, elvonul, megkönnyebbül, vidáman levizsgáz. De olyan is volt, hogy annyira idegesek voltunk egy vizsga miatt, hogy vizsga után elmentünk inni, de csak egy-egy pohár felett üldögéltünk egy órát, meg se szólaltunk, majd visszamentünk a koliba és megnéztük a Roncsfilmet...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #41291 üzenetére
-----
Az Immortalsnak miért van félév múltán a béka segge alatt az ára? RDR2 árában megy már... Ennyire nem lett ütős?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Chumlee #40741 üzenetére
Az állatok java már befogható pet-nek az utolsó frissítés után, és fel is tudod szerelni / málházni őket!
Sőt a méretük is állítható valahogy ha jól láttam a face csoportban. Szerintem nézz rá ha szereted a tekergős carftolós gyűjtögetős címeket. Nagyon rendbe tették a játékot az elmúlt évek alatt.
philoxenia egyéni arcképnél mennyire veszitek szigorúan naptár szerint a 3 évet? Legutóbb áprilisban kértem engedélyt amit májusra volt idejük elfogadni. Mivel aránylag macerás lenne az új elképzelés megadnák talán most előbb 1-2 hónappal? Még senki nem húzta be Orgrim Doomhammert jó lenne ha ez így is maradna.
SW karakterről letettem, Wolffe sisakja nem megvalósítható ennyire kevés pixelből szépen.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Chumlee #40622 üzenetére
Sorrendben:
A Reach bukása (Első játék konkrét előzménye)
Az áradat (Első játék története jócskán kibővített sztorival)
Első csapás (Halo 1 és 2. közötti időszak sztorija)
Onyx szellemei (Halo 1 előtt játszódik 20 évvel)A Cole-protokol március 12-én érkezik, sztori szerint kb 15 évvel Halo 1 előtt játszódik, Keyes kapitányt ismerhetjük meg benne részletesebben.
Forerunner trilógiára várok évek óta, az ugye több százezer évvel korábban játszódik de nem igazán akarják magyarul elhozni, szóval valszeg valamikor elkezdem inkább angolul.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Chumlee #40607 üzenetére
Kiki Wolfkill interjúban tavaly szóba került, de végül nem tudtuk meg, hogy miért lett magyar nyelv beletéve (lore szerint közép-európaiak kolonizálták a bolygót, és volt sok magyar is közöttük)
Live-Die-Respawn
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Chumlee #26047 üzenetére
Azok inkább PS-re jellemzőek. Persze Nintendo-ra is, de azért a Nintendo mostani console-seller tartalma inkább a Mario és társai, ahogy én olvastam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest