Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
iTaco
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Kisbolt, előttem az öreg vesz két sört, kérdi tőle a pénztáros:
- Ma is lesz órája, tanár úr?
- Igen, éppen oda igyekszem."Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #18184 üzenetére
Ha lineáris az a baj, ha le lehet kanyarodni a fő vonalról az a baj... Komolyan mondom, nektek nyílegyenes folyosó kell már aktív GPS-szel, nehogy eltévedjetek
LaciCRM: azért ugrik úgy, ahogy, mert genetikailag felturbózott szuperkatona. Halo 3 ODST-ben sima embereket kapunk, ott másképp ugrálnak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RockHaRD
addikt
de rég jártam erre
Márk, az avatarod még mindig üt
Gyors kérdés: Mi az időbeli sorrendje a Halo sorozatoknak? Tehát ha megvan mind, akkor milyen sorrendben kellene kijátszani, hogy időrendbe menjek?
-
negyven2
veterán
válasz roberto211 #18175 üzenetére
Mondjuk azért van ekkora felhajtást (azért ez elég komoly gyártótól függetlenül is), mert az Apple keménymag, folyamatosan azt sulykolja mindenhol (a marketing miatt leginkább), hogy az alma termékek mesze a legtökéletesebbek és a legjobbak a világon, és aki ennek ellent mond az vak vagy csak irigy. Persze, hogy ennek hatásra már az is szenzáció, hogy 4 px arrébb lett nyomtatva az Apple logó a mértani középtől. Vagy, hogy más hasonló telefonokkal ellentétben a merevítés hiánya miatt, meghajolhat ha zsebben van hordva.
-
roberto211
őstag
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Mondtam egy szóval ,hogy hibátlanok ? Nem hinnem.
Csak azt veszem észre hogy ha az Apple hibázik akkor a forumoktol kezdve a különböző
Internetes portalokig mindenki ezzel foglalkozik , hogy "
Na a nagy Apple ilyet adott ki cöö" mikor meg más gyartonal volt ez a probléma (csak kicsit durvább)akkor meg semmi.Androidosok meg ilyenkor egésznap törik a fejüket szerintem még szabadságot is vesznek ki h megint milyen sz@r képet állítsanak össze mint pld múltkor az i6 meg Nexus v nem tudom melyik kép volt mar.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
negyven2
veterán
válasz Napfénysüti #18170 üzenetére
Vagy piacra dobják az iPhone kompatibilis nadrágot...
-
L_YKing
addikt
válasz Napfénysüti #18170 üzenetére
Mindig kitalálnak vmit nehogy elsimerjék , hogy valami szar...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #18169 üzenetére
End call matricát raktam az érzékeny helyre. Amúgy ha jól emlékszem mi celluxot raktunk oldalra, úgy jó volt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz MasterMark #18169 üzenetére
Most majd azt mondják hogy rosszul tároltad a zsebedben.
Més que un club!
-
Buster17
addikt
Semmi sem tökéletes. Ami eltud romlani az el is romlik.
Lemerem fogadni hogy egy noname ismeretlen kínai csúcstelefon jobban összevan rakva mint a most ismert nagy márkáké.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18166 üzenetére
Elvileg minden unit ilyen. A belső fémváz kevés benne hogy kibírja a hajlított pozíciót. De lehet hogy hoznak ki új konstrukciót jobb vázzal és cserélik az összes érintettnek, nem csodálkoznék ha megtennék az i5-ös hámlós mizéria után... csak kérdés hogy mikor, ilyen eladások mellett amikor szinte minden készlet lefogyott a készülékekből elég sokat kellene cserélniük.
Nekem is furcsa a fanboykodás, de ez ilyen, másoknak drasztikusan másabb a gondolkodása... viszont az Androidosok sokkal mélyebb szintre mennek le ilyen téren ahogy észrevettem. Egyik fél kacagnivaló, a másik meg idegesítően irritáló.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
negyven2
veterán
válasz tDr1v3r #18165 üzenetére
Soha nem vennék Apple terméket (de azt is vallom, hogy soha nem mond, hogy soha). Ez most ha nem csak egy pár %-os készüléket érint, hanem az egészet akkor ez komoly hiba. Valószínűleg az Apple helyén kezeli a dolgot. Vagy nem ezt náluk sose tudni. De az már most látszik, hogy jó pár ilyen terméket birtokló egyszerűen személyes sértésnek veszi azt, hogy ha kiderül, hogy az iPhone se hibátlan. előfordul az ilyen (még ha nem is kéne).
Viszont valószínűleg velem van a probléma, de számomra ezek a termékek még mindig csak tárgya, fogyasztási cikkek. tehát furcsának találom azokat akik érzelmi kötödést mutatnak bármilyen cég termékei felé.
-
tDr1v3r
veterán
válasz negyven2 #18164 üzenetére
Nálam nem, magasak az elvárásaim az Apple-el szemben.
Az én telefonomban például alu-magnéziumváz van termálgrafit bevonattal, pedig csak egy kis kínai startup terméke... és nem is hajlik.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz roberto211 #18163 üzenetére
Értjük mi, hogy az Apple termékek hibátlanok csak lesz*juk
Amúgy meg valós probléme mert simán első zsebben hordva is meghajlik. Hibáztak na és? Előfordulhat ilyen vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #18160 üzenetére
Azért mert iphonera csak azt tudjak kitalálni ,hogy túlarazottak semmi mast de ezt se nagyon értem mert mikor kijött az s5 Samsung a 180-90e nem volt sok érte ???? Dehogynem. Akkor ott miért nem mondjak ?
Ez a hajlitgatas is valami faszsag lehet semmi más. Attól ,hogy beteszed farmerzsebedbe meg ilyesmi biztos nem fog csigapozt felvenni es nem kell kihajtogatni a zsebedbol.
Samsungnal volt ez a divat főleg s3 nal hogy ha zsebedbe feszült akkor repedt a keret vagy a kijelzője vagy mindkettő es ez melle meg sárga is lett. Ja hogy ott ebből nem lett semmi cikk hisz ilyenkor "csak egy Samsung " máskor meg csucstamadas.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #18159 üzenetére
Sőt, ez a technológia sokkal fejlettebb, mert az user ott és akkor hajlítja meg a telefont, ahol akarja
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Buster17
addikt
Ti vesztek iphone 6/6+ -t?
Mocskosul túlárazott azt a fogyatékosok még meg is veszik.
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #18141 üzenetére
Micsurinra gondoltam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #18142 üzenetére
De én nem is akarom olvasni.
Amúgy is idegesítő a csakahonda stílusa.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
thEndeR
aktív tag
válasz Napfénysüti #18134 üzenetére
Vagy csak egyszeruen lusta nyelvtant tanulni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #18138 üzenetére
Ha szentelsz rá időt, hogy kimazsolázd a lényeget.
Én eddig is skipeltem, ezután is azt teszem.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Napfénysüti #18134 üzenetére
Rejtőt ki nem szereti? Kedvenc magyar íróm.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Micsurin #18119 üzenetére
Hihetetlen, hogy valaki annyira igénytelen, hogy odafigyeljen erre az alapvető dologra, ha magyarnak nevezi magát.
Mondjuk jobb, ha nem szólok semmit, mert itt a kommunikáció és médiatudományon is olyan pocsékul írnak, hogy az már nekem fáj.
-
Buster17
addikt
válasz Napfénysüti #18122 üzenetére
Nem kizárt
-
Buster17
addikt
Már csak a hiányzott.
Szerk.
Lol letiltotta a PH! m i c s u r i n nevét[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Micsurin #18117 üzenetére
A fenti két mondatban öt hibapont van. Ajánlott olvasmány: [link].
Ja, volt egy valaki, hű...
Oszt' enné' szarabb Keep calm and... gaget se láttam még[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
{ freemail , citromail, vipmail , indamail }
Hoppá, hoppá... indamail a vipmail lényegében, ez egy bug
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
írjátok le: c i t r o m a i l , f r e m a i l eredményre vagyok kiváncsi
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kovsol
titán
Megvilágosodtam.
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
-
kovsol
titán
válasz roberto211 #18104 üzenetére
Lassan ráveszem magam, hogy megnézzem mi az a Yosemite, mert annyit beszéltek róla
May the Force be with you!
-
roberto211
őstag
válasz tDr1v3r #18096 üzenetére
Hat kinek mi a szép/szebb ez szinten egyenfuggo de ,hogy se dizájnban se sok másban nem tér el az iOS 7tol az tuti. En azt vártam megint ha nem is mindent ujrarajzolnak de itt ott csinálnak valamit erre fel ugyanaz nagyjából ami nem baj mert nekem ios 7 is bejött csak ugye nagyon nagyra lett teve a mérce mindenkinél az iOS 8nál es így ugye megint jött a csalódás.
Inkább itt is a "motorháztető "alatt dolgoztak szerintem ,meg ugye most nagyon osszeakarjak hangolni a Yosemite-tel es a funkciókra mentek ra es nem a dizájnra.
Barca: Mi az a rotty?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest