Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
Tudtok ajánlani helyi (offline) játékot 2-4 főre? Így olvasgatva sokan ajánlják a Castle Crashers-t és a LEGO játékokat. Illetve üsd-vágd stílusú játékból a Mortal Kombat-on (9) kívül van olyan amit négyen lehet játszani? Most a Soul Calibur 4 és 5-öt néztem ki, ezeket ha jól néztem max ketten játszhatják. Van valakinek tapasztalata ezekkel (majdnem egy árban van mind a kettő)?
-
-kdM-
senior tag
Ki lehet valahogy listázni a megvásárolt, de le nem töltött játékokat/tartalmakat vagy emlékeznem kéne rájuk és mindig kikeresni ha le akarom tölteni? (20gb-os HDD-m van ezért egyszerre csak 1 játék fér el)
-
-kdM-
senior tag
Angliából rendeltem egy használt játékot, de belekevertek egy Spec Ops The Line kézikönyvet amiben volt egy multiplayer bónusz kód, nem biztos, hogy még jó, de azért aki igényt tart rá kipróbálhatja:
4WD22-6PWGP-WD9WY-PTCM6-VQXPZ[ Szerkesztve ]
-
-kdM-
senior tag
lehet csak én vagyok lemaradva, de elkezdődött a tavaszi vásár
walking dead 1. része eddig is ingyenes volt vagy ez most tényleg "ajándék"?
-
-kdM-
senior tag
válasz MasterMark #7597 üzenetére
elveszett az időérzékem vagy ma nem március 26 van?
"Március 26. és április 2. között"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest