Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szente #14163 üzenetére
Falcon még nem a legjobb, ott a 90nm-es node volt még a GPU-nál, ha jól rémlik, csak a CPU 65nm. CPU bordát jó dolog GPU-ra tenni, ha van szakértői háttér, vagy van szoftveres hűtésmod is, ami kicsit agresszívabban emeli a fordulatszámot. Itt csinálják az "eredetit" ebből, és az overcoolból is. Persze lehet azt is, hogy a tápcsatihoz beforrasztasz vezetéket 12 volthoz, és arról járatod a ventiket, csak az elég hangos (nálam így van, Jasper lapos gép - 65nm mindkét chip, mellette még ahova kell, kapott RAM-hűtőbordát is).
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szente #14169 üzenetére
Tudsz venni külön elektronikát is, amit neked kell beforrasztani. Ha nem OEM Kinectet veszel, adják mellé a tápot is. Csak Fat gépekhez kell, mert nincs speckó csatlakozó, szóval végülis lesz egy adapter, amit bedugsz a konnektorba, meg egy USB csati, ami megy a boxba, ez a kettő megy egy aljzathoz, amibe csatlakoztatod a Kinectet.
-
orion1025
őstag
válasz szente #14352 üzenetére
Egyszerűbb mezei elemtöltőt használni.A charge kit USB-s, így valamilyen eszköznek mennie kell amire csatlakoztatni lehet míg tölti magát.A hozzá adott akku pedig hangyafiszfaszt sem ér hosszú távra nézve.Ráadásul biztos lenne olyan, hogy félbe kell hagynod a töltést, mert el kell menned, vagy miegymás, ami persze nem tesz jót neki.Tehát csak egy gönc az egész.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Lehiñito
senior tag
válasz szente #14352 üzenetére
Én fél éve használok p&c kitet, de azt veszem észre, hogy egyre kevesebb idő alatt tölti fel ha teljesen lemerül és nem tudom, hogy teljesen feltöltött-e. Tegnap este pl. kb. 1 óra, alatt feltöltött és olyan 30 órát bír kb. ha újra vennem kellene, biztos hogy elenoopot vennék annyian istenítik itt.
-
dilipok
veterán
válasz szente #14364 üzenetére
szerintem az nem tul jo megoldas, mert itt az akksiban van (szerintem) az elektronika, ami megakadalyozza a tultoltest. A toltheto elemnel viszont a toltoben van ez. Igy (ismetlem szerintem) ez nem lenne tul biztonsagos.
Mindket megoldasnal kozel ugyanolyan arra jossz ki. Az elemnel az a fo elony, hogy hasznalhatod mashol is, a play and charge kitnel meg az, hogy jatek kozben is toltheted, ill "vezetekeskent" is hasznalhatod a kontrollert (nem igazi vezetekes lesz igy a kontroller, mert pc-re igy sem kotheted, csak tolteni)
Innentol neked kell eldonteni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz szente #14371 üzenetére
Semmi különbség nincs.Maga az elem van "túlárazva" alap esetben, ezzel csak arra ösztökélnek, hogy vedd meg a töltőset, mert azzal jobban kijössz.Ettől függetlenül teljesen jó ár érte, simán venném ha olyan helyzet állna fenn.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
mephi666
nagyúr
válasz szente #14390 üzenetére
szerintem minőségben magasan legjobb a castlevania és nemsokára jön a 2. része
14392: bántam is, hogy eladtam, de sikerült most a hetekben elcserélni a darksiders2-met egy példányra és nagyon boldog lettem hack n slash-ből a darksiders1-2 és az alice - madness returns sem rossz a dante mellett, de valahogy egyik sem adott annyit, mint a castlevania ...a gow azért piszkosul hiányzik... amiatt még képes leszek 1-2 év múlva ps3-at venni, hogy a gow1-2 hd és a 3. rész mehessen újra
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz szente #14477 üzenetére
találtam valami apache-ot, il2-t meg ace combat-ot live-on, amikből elkezdtem lehúzni a demót... csak az il2 demó 1.2giga, a többi 400-600mega... meg amiből nincs demó: Jane's Advanced Strike Fighters Méret: 1,16 GB 5 990,00 Ft ...biztos sokan vesznek ilyen zsákbamacskát
szerintem ezeket megnézem, de nem sok reményt fűzök hozzájuk...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz szente #14479 üzenetére
nézegettem, hogy tényleg csak az ér el 80pontot... (mondjuk ettől lehet még jó egy másik játék is, hiába kevesebb a pontja) ...demót megnézem azért kár, hogy a játékok nagy része világháborús, jobban szeretnék modern vadászgépekkel "repülni"
-
x360elite
őstag
válasz szente #57522 üzenetére
Multiméterrel és/vagy szervizessel. Ránézésre nem lehet megmondani, mert ezerféle oka lehet. Azaz egy dolgot ki tudsz zárni, ha van ismerősöd, akinek szintén xbox 360 E gépe van, kérd meg, hogy próbáljátok ki a te tápegységeddel. A tápon a sárga led annyit jelent, hogy nincs zárlat és megvan a "standby" feszültség.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest