- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Kolosszus01 #51983 üzenetére
Az xboxon a system-network résznél kell a netet beállítani. Egy xbox live profilt is létre kell hozni, ezt szerintem PC-n egyszerűbb. Pontos lépéseket nem tudok, Hollandiában élek, nekem hollandul jön be az xbox oldala.
Spíler: természetesen megy offline is, de nálam, ha offline voltam, akkor visszadobott a legelső misszióra. Ezért gondoltam, hogy másnál is lehet ez a hiba. Fogalmam sincs mitől lehet, nálam a live profil és az aktív net megoldotta. Talán a Gta 5 topikban többet tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
Szerk.: ez csak a lemezes verziónál jött elő, a digitális verziónál nem.
-
icemad
nagyúr
válasz
Kolosszus01 #51981 üzenetére
A GTA játékok mindig is érdekesen kezelték a játék mentést. Gta 4-el a mai napig is szívok PC-n...
Szóval. Kell az xboxra egy profil, aminek van live fiókja is, meg kell net elérés is. Így nem fog visszadobni az elejére, csak akkor, ha nincs net. Én ezt az egy megoldást találtam. Igazából nincs vele gond, ha van neted, live-ból meg jó az ingyenes is. Ha viszont nincs net, akkor elölről kezdi. Én vettem egy WiFi repeatert és arra kötöttem az xboxot Lan kábellel. -
icemad
nagyúr
válasz
Kolosszus01 #51979 üzenetére
Ha jól értem a problémát, akkor játék közben dob vissza az elejére? Nálam ilyen akkor volt, ha nem volt stabil net az xboxon.
-
r.levente75
addikt
válasz
Kolosszus01 #51587 üzenetére
Magyarítani nem lehet a menüt!
-
NGA
addikt
válasz
Kolosszus01 #51585 üzenetére
Igen, kell hozzá.
-
sugarforce
addikt
válasz
Kolosszus01 #51583 üzenetére
Igen, installalod a jatekot lemezrol, vagy megvasarolod a store-bol. A lemezesnel mindenkepp kell a lemez a gepbe, hogy elinduljon, a tobbit a hddrol olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Trollok komolyan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged