-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Kolosszus01 #51983 üzenetére
Az xboxon a system-network résznél kell a netet beállítani. Egy xbox live profilt is létre kell hozni, ezt szerintem PC-n egyszerűbb. Pontos lépéseket nem tudok, Hollandiában élek, nekem hollandul jön be az xbox oldala.
Spíler: természetesen megy offline is, de nálam, ha offline voltam, akkor visszadobott a legelső misszióra. Ezért gondoltam, hogy másnál is lehet ez a hiba. Fogalmam sincs mitől lehet, nálam a live profil és az aktív net megoldotta. Talán a Gta 5 topikban többet tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
Szerk.: ez csak a lemezes verziónál jött elő, a digitális verziónál nem.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Kolosszus01 #51981 üzenetére
A GTA játékok mindig is érdekesen kezelték a játék mentést. Gta 4-el a mai napig is szívok PC-n...
Szóval. Kell az xboxra egy profil, aminek van live fiókja is, meg kell net elérés is. Így nem fog visszadobni az elejére, csak akkor, ha nincs net. Én ezt az egy megoldást találtam. Igazából nincs vele gond, ha van neted, live-ból meg jó az ingyenes is. Ha viszont nincs net, akkor elölről kezdi. Én vettem egy WiFi repeatert és arra kötöttem az xboxot Lan kábellel.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Kolosszus01 #51979 üzenetére
Ha jól értem a problémát, akkor játék közben dob vissza az elejére? Nálam ilyen akkor volt, ha nem volt stabil net az xboxon.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
r.levente75
addikt
válasz Kolosszus01 #51587 üzenetére
Magyarítani nem lehet a menüt!
-
NGA
addikt
válasz Kolosszus01 #51585 üzenetére
Igen, kell hozzá.
-
sugarforce
addikt
válasz Kolosszus01 #51583 üzenetére
Igen, installalod a jatekot lemezrol, vagy megvasarolod a store-bol. A lemezesnel mindenkepp kell a lemez a gepbe, hogy elinduljon, a tobbit a hddrol olvassa.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest