- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Igen ezt elég csúnyán benéztem. Csak mikor rákerestem a L.A. Noire-ra játék mellet ezt is kirakta és mivel Midnight Club L.A.-böl is Complete volt azt hitem, hogy ez is az.
Amúgy ez a kérdésem valaki?
Ha megveszem aa Rockstar Pass-t akkor más profillal is elérhetőék lesznek a DLC-k? Csak mert a fő saját profilom az még legalább egy hónapig US régiójú.
(#8058) MasterMark: Amúgy nem Complete de szerintem is megéri így, hogy csak 480 a pass hozzá.
Habár lehet, hogy én ilyen formában veszem majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged