- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
üdv! megindt zavrnék azzal hogy már sok mindent elmagyaráztak mit csinálok jól mit nem mert már csak 3 küldetésem van de hónapok óta csinálom és egy kűldetés ami kb 25 perc alatt lelehetne zavarni nekem 3 nap minimum napi 2 óra ide oda rohangálással .ez az ASSASSINS'S CREED 1 .elsö játékom volt fél éve mikor beszereztem egy xbox 360-at és akkor elkeztem de azóta pihent mert vette azóta kb 50 játékot.de mivel megvan az összes része igy gondoltam mijelött elkezdem a többit megcsinálom ezt hamár elkeztem meg hogy megismerjem.hát azóta sem sikerült.a térképen nem mutat semmitt akkor mondták menjek fel a tornyokba hogy szinkronizálja a várost és akkor mindent mutat ok rendben.tegnap már ugy játszottam hogy hiába másztam bármelyikre semmi.aztán elmentem egy olyan részre ahol semmi csak az üresség és mikor oda felmásztam egyre akkor minden megvilágosult és mutatott mindent amit kelltt.informátorok stb igy 20 perc alatt megcsináltam.mondom örültem nagyon.akkor most hamar kifogom játszani.de ma másik küldetés és hiába mászok fel bármelyikre nem mutat semmit.van amire már többször is felmásztam mert ugyan ugy mutatta a térkép viszont a tegnapi eltüntette azt amin már voltam igy könnyű volt a mai már nem.bárhova mászok nem ad be térképen semmit.egy faszit találtam meg véletlenül akit ugye kikellett zsebelni.a youtube végigjátszásnál látom hogy a bejáratnál ahol bejövök egyböl kikell zsebelni valakit meg az informátort is elkell kapni onnan nem messze.a bibi az hogy mikor bementem a föbejáraton egyböl felmentem oda az első toronyra akkor miért nem mutat azon a részen semmit??egyszerüen eltudja maygarázni hogy miért nem csinálja azt amit kell.volt mikor 9 kilátora kell mászni mind a 9-re felmászok és nem mutat semmit.egyszerüen honapok után sem érte hogy mi az istent csinál néha!egyszerüen nagyon szeretem ezt a játékok azok ellenére és sokszor azt mondom elegem van most fogom és becserélem egy másikra! na mindegy köszi az ötleteket praktikákat!!viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest