Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
andrasko #44499 üzenetére
Hát itt kezd érdekes lenni a dolog... van esetleg ismerősnek box, amivel kitudod próbálni az otthoni setupod?
Egyébként a boxban nagyon mást nem tudsz állítani már hálózati szinten.
Az ip-t a box dhcp-n kapja meg, vagy fix? amennyiben fix, megpróbálnám dhcp-vel, illetve fordítva. -
andrasko
senior tag
válasz
MasterMark #44498 üzenetére
Szia.
Igen minden más eszköz jól működik:
- asztali PC (routeren keresztül kábellel)
- laptop (routeren keresztül wi-fi-vel)
- android mobil (routeren keresztül wi-fi-vel)Viszont az xbox sehogy:
- routeren keresztül kábellel sem,
- routeren keresztül wi-fi-vel sem,
- router nélkül, közvetlenül kábellel (PPPOE),
- mobilneten keresztül hotspot wi-fi-vel.A fotók routeren keresztül wi-fi-vel csatlakozás esetén készültek:
-
andrasko
senior tag
válasz
sugarforce #44484 üzenetére
(#44484) sugarforce
(#44482) MrPeekaboo1-2.lépédben (router wi-fi-n)...
upnp: enabled
xbox: enabled3.lépésben (router wi-fi-n)...
DMZ: xbox ip-je beállítva4.lépésben (router kábelen)...
5.lépésben (mobiltelefon Hotspot-ról wi-fi-n) ...
6.lépésben (/router nélkül/ PPPOE közvetlen kábelen) ...
(itt laptoppal ellenőrizve a user-password kombináció)Az eredmény minden esetben semmi!!!
Ugyanaz, mint előtte!!!
- wifi esetén a routert látja, de internet kapcsolat nincs.
- kábel esetén a network-ot látja, de internet kapcsolat nincs.Mi lehet még? Az XBOX-on nem tudok ezenkívül állítani valamit?
-
Zolly444
aktív tag
Hello. Milyen játékok vannak amit érdemes lenne kipörgetni 360on? Bármilyen kategória jöhet kivéve ha nagyon természetfeletti(egy bizonyos határig belefér). CoD és AC és FarCry sorozat nem kötött le. Ha esetleg rossz topikba írok, előre is elnézést.
-
espista
senior tag
válasz
MasterMark #44490 üzenetére
Köszönöm. Akkor muszáj leszek beszerezni még egy média lejátszót is.
Hazaérek megpróbálom felrakni azt a media update-et.
-
espista
senior tag
Sziasztok! A meglévő Xbox 360 E-men lehet reszelés, kendácsolás nélkül valami komolyabb video lejátszó programot telepíteni, hogy pendrive-ról tudjak DivX. XviD, MKV fileokat lejátszani?
-
andrasko
senior tag
válasz
parandroid #44486 üzenetére
Digi... az előző box-al gond nélkül ment.
-
petya80
tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, akik játszanak/játszottak a Toy Story 3-al, hogy náluk, hogy működik a játék mentés ?
A 3. mezőn állok a táblán, ami a Buzz féle szekció, ami maga több pályából áll. Nagy nehezen átugráltam/leküzdöttem sok akadályt, közben bőszen nyomkodtam a Pause menüben a save game-t minden rázósabb pályaszakasz után,Újbóli indulás után a Load Game menüben ott is van a mentés (időpont stimmel) rámegyek bejön a társasjáték tábla, kiválasztom a Buzz szekciót, de újra előröl kezdi az egészet
, én azt várnám, hogy az utolsó mentéshez dob és folytatom onnan nem az lenne a normális ?
Kösz
-
andrasko
senior tag
válasz
MasterMark #44479 üzenetére
A 8.8.8.8 nem hozott eredményt.
Próbáltam a hivatalos protokolt is:
- xbox network beállítás reset.
- xbox és router kikapcs.
- router bekapcs/boot
- majd xbox bekapcs és network újra konfigurálása
Így is ugyanaz... routert látja, de a netet nem.Majd újra a protokol reset nélkül:
- xbox és router kikapcs.
- router bekapcs/boot, majd xbox bekapcs
Sajnos így sincs... routert látja, de a netet nem.Mi lehet a gond? Mit csinálok rosszul?
-
fa4hu
őstag
Kezd betelni az Xbox belső 500 GB-os tárolója. Ha veszek mellé egy külső USB-s háttértárat, akkor a kevésbé gyakran használt programokat át lehet telepíteni rá a belső HDD-ről?
-
rostiron
őstag
válasz
MasterMark #44470 üzenetére
Így már mindent értek köszi .
-
rostiron
őstag
válasz
MasterMark #44468 üzenetére
Tulajdonképp akkor a dokkoló is elhagyható ? Egy bár mekkora külső hdd ( 3.5 vagy 2.5 ) méretkorlát nincs , csak pár játék nem telepíthető rá.
-
rostiron
őstag
válasz
MasterMark #44466 üzenetére
Tehát összefoglalva, egy usb-s hdd dokkoló, és abba mehet bár mekkora merevlemez ? Ennek a hátránya, hogy pár játékot nem lehet telepíteni rá ?
És abból mi igaz hogy külső hdd-nél mindegy mekkora csak 32 GB fog látni ? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy ismerősömnek ha minden igaz 4GB-os Xbox 360 E konzolja van. Ahogy olvasom csak gyári MS hdd -t lehet belerakni. Ez igaz-e ? Hol lehet jó áron venni gyárit, a legkisebb szerintem elég lenne ami kapható.
Külső hdd-nek mik a hátrányai ? Most a gta5 egy pendrive-ra van neki telepítve. Elvileg akkor miért nem jó egy nagy külső ( 500GB )
Bocs a sok kérdésért, nem vagyok jártas konzol terén. -
KBear
tag
válasz
r.levente75 #44460 üzenetére
Mi játszunk a srácokkal Monopoly-t..., nem magyar, de leginkább csak lelkesítő beszólások vannak, nem szükséges a komoly angol tudás hozzá. A játék már más kérdés, de az enyémek gyorsan belejöttek. Van egy nagyon látványos változata, amikor minden mozog a pályán, ez tetszik nekik, igaz, kicsit átláthatatlanná teszi elsőre, de bele lehet jönni. Ha zavaró, akkor beállítható klasszikus asztali táblanézetre is.
Nekünk bejött egy 7 és egy 9 évessel... -
szabacsik
őstag
válasz
Szinte tuti hogy nem magyar
-
Zeki
nagyúr
válasz
Nem vagyok otthon. A demot letölthetnéd...
-
r.levente75
addikt
Én is kiváncsi lennék erre a Monopoly Plusra. Ígéretesnek tűnik, vajon magyar nyelvú játék e?
-
Zeki
nagyúr
válasz
MrPeekaboo #44458 üzenetére
Ezt a Monopoly Plust játszotta már valaki?
-
MrPeekaboo
senior tag
Heti DwG.
-
Zeki
nagyúr
válasz
r.levente75 #44456 üzenetére
Valszeg pár játék nem úgy akciós hogy utána felmegy az ára, hanem egyszerűen olcsó lett. Azt meg magadnak kell megtalálnod.
-
r.levente75
addikt
válasz
Padree #44454 üzenetére
Igen ez egyszerűen érthetetlen, hogyha megvesszük a gold tagságot, ki egyhavit, ki egyévest akkor miért kell az ms-nek rejtegetnie az akciós játékokat. Alig lehet megtalálni sőt nem is lehet csak véletlen ráakadni, vagy ha van valaki olyan kedves hogy egyet egyet felrak, abból értesülünk.
-
Padree
senior tag
Üdv!
Rayman Legends 1200Ft a Live-on gold tagoknak (gold nélkül 1500Ft)!
Hogy a Live akciós lapja milyen hulladék - ezt sem jeleníti meg, én inkább az xbldb oldalon nézem mi változik, majd lecsekkolom a Live-on.
-
parandroid
félisten
válasz
#79563158 #44449 üzenetére
Basszus, három évig volt 360-am, de erről teljesen lemaradtam.
Mondjuk mire én elkezdtem xbox-ozni, akkor már annyi (és olyan) játék volt 360-ra, hogy amúgy sem lett volna különösebb jelentősége
Oric: Ha annyiért elmegy, jó, ha nem, akkor majd lejjebb megy az ára. A 360 még mindig potens kis gép, a játékok jóval olcsóbban szerezhetők be rá, a Kinect miatt pedig kisgyerekes szülők szívesebben veszik, mint a One-t, szóval valahol érthető a dolog. Lesz ez még így se.
p
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Borderlands, Lords of the Fallen (XO).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest