- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
sziasztok egy kérdésre szeretnék szaki választ kapni.
Adott egy Xbox360 ami tökéletes működéssel bírt, nem régiben megadta magát...
... bekapcsolás--elindul--középső led világít--de semmilyen más led nem és hiba üzenetet sem ír,képet sem ad--mivel már szettem szét boxot és ez a gép is volt 3 ledes neki ugrottam szétkaptam...újra pasztáztam szépen ahogy azt kell sőt rá is melegítettem a cuccokra stb.. de semmi változás ugyan úgy indul, középső led világít és ennyi.
Nem találkozott esetleg valaki ilyennel?
Ha valaki tudja a választ vagy ajánl valami lehetőséget azt megköszönném előre is!!!.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest