-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegg
tag
CCKKJ-KY67D-YKYXY-PGGC8-P9MPG
2 napos gold nem tudom hogy működik e mert használt játék mellé volt amit rendeltem game ről. -
orion1025
őstag
válasz bognar110 #14197 üzenetére
Sosem vennék még egyszer ilyet.Túl nagy a hájp körülötte.....Normálisan nem is lehet cibálni például egy F1-nél, mert csak nyekeg.Mindez igaz akkor is ha nincs bekapcsolva a force feedback.Mikor megvettem és átéreztem ezt az egészet, na mondom szétszedem és orvosolom a problémákat, de semmit sem segített rajta bármilyen beavatkozás, szóval hamar repült is itthonról.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
bognar110
őstag
Xbox 360 Wireless Racing Wheel--erről a kormányról valakinek van valami tapasztalata/véleménye ?
-
addikt
válasz orion1025 #14185 üzenetére
Én tudom.De a gyerek most rá van kattanva. Esetleg hasonló játékot tudtok még ajánlani? Sniper Elite-n kívül.Esetleg azt is szívesen kölcsönkérném.
#14194 Buster17: Köszi.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Sziasztok!
Jó rég jártam erre.Urak egy nagy kéréssel fordulnék hozzátok.A Sniper Ghost Warrior valakinek megvan,és esetleg kölcsönkérhetném?A fiam próbálgatta a demóját,és meg van őrülve most,de nincs pénzem megvenni.Nagyon hálás lennék esetleges segítségért.Köszönöm."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Buster17
addikt
Ismim mondja, hogy a köki kermináli tacskóban Crysis 2 és NFS Run 1000ft. Ha igaz és nem nézett el egy nullát akkor bestbuy
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szente #14169 üzenetére
Tudsz venni külön elektronikát is, amit neked kell beforrasztani. Ha nem OEM Kinectet veszel, adják mellé a tápot is. Csak Fat gépekhez kell, mert nincs speckó csatlakozó, szóval végülis lesz egy adapter, amit bedugsz a konnektorba, meg egy USB csati, ami megy a boxba, ez a kettő megy egy aljzathoz, amibe csatlakoztatod a Kinectet.
-
szente
addikt
válasz molnarpeter #14165 üzenetére
Köszi az oldalt, ezt még nem ismertem, eléggé korrekt árakkal dolgoznak, a többiekhez képest ahogy nézem.
Bár leginkább magam szeretném módosítani, ahogy elnézem a leírásokat nem tűnik túl bonyolultnak + feszt adni a ventiknek.A Kinectes dologra és a különböző Falcon verziókra tudsz mondani valamit? Erről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Iceakos mikortol "online"?
-
Def26
félisten
válasz bandi0000 #14166 üzenetére
DU. felveszlek, azt tolhatjuk bf3 -at. Itt a battlelog profilom.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szente #14163 üzenetére
Falcon még nem a legjobb, ott a 90nm-es node volt még a GPU-nál, ha jól rémlik, csak a CPU 65nm. CPU bordát jó dolog GPU-ra tenni, ha van szakértői háttér, vagy van szoftveres hűtésmod is, ami kicsit agresszívabban emeli a fordulatszámot. Itt csinálják az "eredetit" ebből, és az overcoolból is. Persze lehet azt is, hogy a tápcsatihoz beforrasztasz vezetéket 12 volthoz, és arról járatod a ventiket, csak az elég hangos (nálam így van, Jasper lapos gép - 65nm mindkét chip, mellette még ahova kell, kapott RAM-hűtőbordát is).
-
szente
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek Xbox nézőbe, de előtte felszeretnék tenni itt egy pár kérdést.
Falcon alaplappal szerelt a gép, de olvastam, hogy ebből is van több revízió. Azt honnan tudom, hogy ez melyik? Mik a lényegi különbségek a V1, V2, V3 között?
Később szeretnék hozzá egy Kinectet is. Jó lesz hozzá, nem kell valami átalakító? Az aprón láttam, hogy hirdetnek valami adaptert a fat gépekhez. Ez fog kelleni nekem?
Ajánlott ehhez valami hűtés mod? Olvastam sok félét a neten a legegyszerűbbnek a venti feszültségének emelése tűnik, de ezzel ugye hangosodni is fog, amit nem nagyon szeretnék. A GPU bordára még elfér egy plusz venti?
35-re tartja a srác 120GB-os HDD-vel 1 db wireless joy-al, HDMI kábellel, táp kábellel, 5db eredeti játékkal. Gondolom ennyit megér, de elvileg enged még az árból, meg hát itt van helyben ki tudom próbálni.
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt tudom , le is szedtem (sixaxis conroller a neve) de ahhoz root kell,én meg nem fogom buherálni a telót,megvan az oka miért,ez most mindegy...elvileg a boxos vezetékes controller jó lenne , de nekem az most nincs. A pc recieverrel is elvileg müködik,linkeltem is egy videót feljebb , de nem vennék 6k körül a teszt kedvéért,mert mi van ha mégsem jó...ki kellene próbálnom egy vezetékessel előbb..
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Tegra játékoknál alapból megy a kontroller, root nélkül.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #14144 üzenetére
PS3 joy tudtommal nem, de Xbox 360 alapból megy. Lehet ez a gond. PS irányítóhoz van valami app.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
KingKress79
aktív tag
-
Mateosz0925
csendes tag
formázni akarom a vinyót, és azt akarom kérdezni hogy ha rajta van a vinyón a Bf 3 online pass(régen megvettem még 800 ms pontért) akkor attól függetlenűl még tudok online játszani a formázás után?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz molnarpeter #14152 üzenetére
Áhh a samunál sincs alapból nyitva asszem, vagy ott valami számláló van nem tudom, máskor volt egy írás hogy a sony csinált vmi programot ami visszaállítja a telót visszazárja a bootloadert is asszem
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Valaki nyomja a BF3 multit?
Xbox One: bandymnc
-
bibi55
tag
válasz WhiteWalker #14144 üzenetére
Mondjuk nem értem mi a nagy cucc a root jogban. Ha rootolod azzal még semmilyen garit nem veszetesz el, mert soha nem mondják meg hogy volt-e rootolva a teló. Nekem eddig 3 android telefonom volt, mindegyik sz*rrá volt flashelve. Szerintem egy android telón a root jognak alap kelléknek kellene lennie, épp, ahogy egy linux rendszeren is az.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #14142 üzenetére
Nem. Nexus 7-en, pl out of the box megy.
Szerk.: Samsung Galaxy S Advance-on pedig nem. Inkább készülék / márka függő!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #14140 üzenetére
Androidon majdnem out of the box működik minden esetben a box irányítója! Csak usb otg támogatás kell a készülékhez.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #14139 üzenetére
Hm..vezetékessel működik a video szerint, csak nekem mindkettő vezeték nélküli...
Itt pedig az a reciever van,amit MM mondott...
Csak ha jól sejtem rootolt telón működik[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Blaise
veterán
válasz WhiteWalker #14137 üzenetére
Nem.
-
WhiteWalker
nagyúr
A wirelesses joyból lehet kábelest varázsolni? (telóhoz kellene...)
-
tDr1v3r
veterán
válasz #59816064 #14130 üzenetére
25 max részemről. Sajnos... nekem is Jasperes gépem van, válnék már tőle, de ennyiért inkább megtartom. :< Mondjuk lehet hogy többért el tudnám boltolni custom mivolta miatt (plexi, festett ház), de úgy se érné meg nagyon.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Micsurin
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz Micsurin #14122 üzenetére
kedden??? keddtől hónap végéig mármint. De elég a honlapon megvenni (kijelölni letöltésre) és majd lejön...vagy hosszabb tartózkodás lesz?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Micsurin
nagyúr
Nos azért kellet volna mert , vasárnap megyek le nagy szülőkhöz , nincs routerük viszont kedden ingyé van az ac2 de akkor laptopról megosztom mert csak addig kell amíg azt leszedem .
köszönöm a válaszokat!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Def26
félisten
válasz raziel01 #14119 üzenetére
T-mobile. Felcsút. 3G és később fejlesztettek (gondolom egy kis nyomásra ) HSDPA -ra. Egyiken sem volt jó csak a délelőtti órákban.
Én azt mondom, hogy otthonra kell vezetékes net. Olcsóbb is jobb is. Biztos nem szarakodnék mobilnettel ha otthon ülök. Van amúgy mobilnetem is. A céges vodafone (ezzel még nem próbáltam) a saját meg t-mobile.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
"De én a mobilnetet nem ajánlom live multihoz. Főleg nem fps -hez."
Próbáltad?
8-12 MW2 illetve MW3 multiban még 128 kbit/s-re korlátozva is semmi féle akadást nem tapasztalni és már 50 órát simán játszottam így. A ping számít nagyon. Nekem mindig 40 úgyhogy semmi gond. Ráadásul elég sokszor vagyok úgy, hogy csapat első vagyok vagy rohadt jó a kill/death arányom. -
Def26
félisten
válasz pelenka35 #14114 üzenetére
Még van az a lehetőség, hogy veszel egy mobilnet szétosztó kütyüt. USB bedugod, és megosztja wifi -n a mobilnetet.
De én a mobilnetet nem ajánlom live multihoz. Főleg nem fps -hez.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz pelenka35 #14114 üzenetére
Nem lehet. Olyat lehet, hogy a laptop netjét vagy a PC netjét megosztod a box-al. Viszont így mindig futnia kell a PC-nek is ha boxon akarsz netezni.
Ez meg csak annyi win7-nél, hogy a hálózati kártyáknál jobb gomb/tulajdonságok és lesz olyan, hogy megosztás. Egyszerű.
Én is így használom. Multihoz is tök jó.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz raziel01 #14109 üzenetére
Jól tolod végre szabadon hajókázhatunk
(bár én a gta5 is elő rendeltem)sos : lehetséges tmobilos net stickel liveozni boxról? ha bedugom a box valagába?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pzstm
titán
válasz raziel01 #14109 üzenetére
ez a videó eléggé felkeltette érdeklődésemet. Lesz next-genre is ugye jól rémlik?
Mondjuk ezen is szépen nézett már ki, pedig ez PS3
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
raziel01
veterán
[Assassins Creed IV: Black Flag Caribbean Open World Gameplay Demo ]
Október 29
Nagyon várom. GTA5 elmehet a fenébe. -
törölt tag
Sziasztok!
Ez a gép kb. mennyit érhet? Nem sokat volt állítólag használva.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest