-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Játszogatok ezzel a Borderlands 2 -vel...de valahogy nem kapott el a láz, mint az FC3-nál...
-
bognar110
őstag
válasz MasterMark #13689 üzenetére
Én is meg vettem első pályába bele játszottam nagyon tetszik azt kell hogy mondjam.
UP:ezt nem így akartam[ Szerkesztve ]
-
Szabix01
tag
Szerbusztok
Leendőbeli xboxosként érdeklődnék hogy szerintetek melyik az a netes játék amit a legtöbben játszanak vagy legalábbis sokan?
Mert én Pl. Battlefield 3romra gondoltam hogy majd megveszem de ehhez hasonló játékokat tudnátok még mondani?
Vagy van esetleg valami ranglista ?
Üdv Szabi"Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."
-
gegg
tag
Látom Borderlands 2 multi senkit nem érdekel És a Left 4 Dead 2 ?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz ImpersonatoR #13684 üzenetére
Holnap focizok egész nap de vasárnap lehet megyek a Horizonnal lehetne kis multi játék.
Més que un club!
-
Nescafé
őstag
Melyik játék az ami még hétfő estig akciós lesz?
Vagy már vége?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Blyan
félisten
3K az Arkham City is? Franc, már lassan elköltöm egy dobozos játék árát a Store-ban..
(#13684) FragStaR
Én is aszittem rosszabb lesz, de nagyon patent. Kár, hogy a Forza 4-et nem lehet online kapni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MasterMark
titán
Csak megvettem a Hitman-t. Öcsém azt mondta felével beszáll, úgyhogy így aztán tényleg megérte.
Switch Tax
-
bandi0000
nagyúr
válasz WhiteWalker #13685 üzenetére
mind1 ha lesz egy kis idegrendszerem hozzá majd vissza térek rá
Xbox One: bandymnc
-
addikt
Ez a Horizon nagyon jó. Tartottam tőle a 4 után hogy nagyon arcade lesz de pont jól eltaláltak ráadásul eredeti és hangulatos is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz WhiteWalker #13682 üzenetére
nem az meg volt, kiválasztottam az egyesült királyságot, de a ZIP code felidegelt Csomót megadtam de egyi kse tetszett neki
-
bandi0000
nagyúr
hogy tudok csinálni US profilt? Próbáltam gépen, boxon de mindig magyar lett belőle
-
gegg
tag
Még 1x bedobom hátha Valaki Borderlands 2 (vagy 1) ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz KingKress79 #13677 üzenetére
Köszi és neked is ori , tehát a DLC futtatásához nem kell a lemez, ha jól értelmezem , mert akkor majd a jövőben megveszem a GOTY kiadást és elpasszolom az egész pakkot...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WhiteWalker #13676 üzenetére
GOTY az csak úgy lesz kapható hogy alapjáték meg DLC külön lemezen. Ha ismerősöd megveszi, akkor elég elkérni tőle, feltelepíted DLC-ket, aztán már nem is kell lemez hozzá.
Live-Die-Respawn
-
KingKress79
aktív tag
válasz WhiteWalker #13676 üzenetére
Szerintem ugy lesz, h 2 lemezes lesz 1. alap game 2. Dlc-k. Az 1-be is igy van. Gondolom a goty tartalma meg alap game+4 dlc+2 kari+lvl cap. Megveszed a goty-t feltelepited a 2. lemezt es utana eladod a jatekot. Nekem a bl1 dlc-i igy vannak meg.
PS4: KingKress
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt lehet tudni előre, hogy a Borderlands 2 GOTY-ből ,ha lesz konzol verzió,akkor az összes kieget meg lehet venni külön de egybe? Mert ugye most 990ft-ért megvan az alapjáték és csak a DLC-k kellenének...
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Kivancsi vagyok, hogy a mi szallodankban milyen jatekok lesznek.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
raziel01
veterán
Rayman: Origins: 3 ezer
Tron Evolution 2 ezer
Test Drive 2 - 3 ezerXbox Live.
Lehet, hogy nem nagy akciók de ennyit abszolút megérnek.
Legalábbis nekem a Rayman: Origins megvan és 15-20 órát bele lehet nyomni. Olyan, mint egy tündérmese. -
negyven2
veterán
Jelentkezes leadva a beta-ra.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #13667 üzenetére
általában egyéni elbírálás, nagyban függ attól, hogy milyenfajta megszegésről van szó (cska kép, sok kép, sok kép+szöveg stb.)
A minimum, hogy soha többet semmilyen beta programba nem kapsz meghívót (blacklistre kerülsz), és joguk van akár a helyi hatóságokig is elmenni.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
válasz MasterMark #13601 üzenetére
Áttudja, nekem legalábbis a support megtette amikor a második boxomat használtan megvettem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #13664 üzenetére
hardveresen nem vág tönkre semmit, sőt el kell majd olvasni NDA-t, de nem hiszem hogy a beta-ból származó károkért bárki felelősséget vállalna. 8.1 Preview-t is csak teljesen totál felelősségre lehet használni (más kérdés hogy a public beta-k több tesztfázison átmennek, mint ahányan kommenteltek már ebbe a topikba.....end-user számára elég stabil élményt kell hogy nyújtson, kisebb fagyásokkal, megakadásokkal)
NDA-ra viszont szigorúan ugranak, szóval tényleg ne tessék félvállról venni ha valaki most először kerülne bele
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tigi
őstag
Na, csak megvettem a Crysis 3-at.
MS pontra vettem, de azt hittem, hogy 1200-ba fog kerülni, de mikor látom, hogy csak 880, akkor nem kicsit megörültem neki.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
negyven2
veterán
válasz Gombinyó #13662 üzenetére
Szerintem Liveon keresztül folyamatosan küldi el a MS által kívánt információkat.
Viszont úgy tudom, hogy ha részt veszel benne akkor, el kell fogadnod a NDA-t (titoktartási egyezmény, amiben le van írva hogy nem beszélhetünk róla pl. itt se a fórumon, vagy nem készíthetünk róla fényképet).
Valamint úgy tudom, hogy attól, hogy jelentkezel, még nem jelenti azt, hogy meg is kapod a hozzáférést a programhoz. Ezt majd a Microsoft dönti el, hogy ki vehet benne részt. És gondolom, (de ebben majd pzstm megerősít), ha valamit tönkrevágna a konzolon akkor az MS javítja majd garanciában.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz negyven2 #13659 üzenetére
várhatóan felgyulladni nem fog a boxod ha erre gondolsz
(lefagyhat dashboard meg ilyesmik....nekem semmi bajom nem volt előző beta-val...az előző program alatt jött is vagy 3-4 update még a BETA idején)
-
pzstm
titán
válasz abteam2008 #13644 üzenetére
én múltkoriban is benne voltam, ha hazaérek jelentkezek majd erre is. appok között kell keresni azt hiszem, vagy gamek között a beta-t
-
negyven2
veterán
válasz WhiteWalker #13656 üzenetére
Bocs de, akkor biztosan rosszul értelmeztem, mert úgy emlékeztem, hogy ezek az 1.3-as és az utánuk következőknek a részei.
Amúgy a másikkal meg ((#13651) Def26) ironizáltam, ugyanis nekem is van olyan ismerősöm, aki azt hangoztatja, hogy kábelt csakis fél millió forint felet vesz az ember.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz negyven2 #13653 üzenetére
Pedig így van, ahogy MM mondja, nyugdtan be lehet írni. A high speedes ami tudja a 3D-hez szükséges nagy adatforgalmat továbbítani + lehet ethernet vezető is benne.
Def26: köszi ,csak pont a két utolsó rész nincs rajta...nah mindegy , csak érdekelt volna hogy jól látom e amit látok
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #13654 üzenetére
Ugyan arról beszélünk, mert ezek (ahogyan a wiki is írja) az 1.3 szabvány részei.
-
törölt tag
Letudnád írni mit és mikor kell csinálni magyarul?
Szerk: Dasboard-on kint volt...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz abteam2008 #13647 üzenetére
De én még a múltkor jelentkeztem itt. [link] Szerintem akik ebben a programban benne vannak, azok kapnak invite -ot.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #13645 üzenetére
Pedig van.
De ahogyan irtam, boven eleg egy 1.3-as mert a box is csak annyit tud.Amugy a korrabi kerdesedre a valasz:
Dragon Age: Origins
UK £4.99=520 MS Pont
IE (de az osszes Eurot hasznalo orszagra igaz) €4.99=400MS Pont
US $4.99=400 MS PontJa amugy a UK profilom megint felajanlotta az egy honap ingyen liveot. Eddig ketszer egymas utan, (meg elotte a boxhoz kapott 1 honap), egyszer egy £1.00-os es most megint egy ingyenest.
Igy lenyegebe eddig 5 honap live kerult eddig £1.00-ba .[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
PC -n nem tudok valahogy jelentkezni?
-
abteam2008
tag
-
adalbert1
veterán
válasz KingKress79 #13611 üzenetére
Ezek a mai akciók nagyon gyengére sikerültek...
-
-
Def26
félisten
válasz WhiteWalker #13639 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Hol tudom megnézni hogy egy játék milyen felbontásban fut és van e rajta élsimitás? Mert a WWE 12 eszméletlen szépen néz ki , és nem recések az élek..
-
válasz unravel #13635 üzenetére
HDMI és HDMI kábel között is van különbség. Nem mindenestben az olcsóbb a jobb.
Nézd meg az alábbi linken a leírást és az alapján érdemes dönteni.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=hdmi%20k%C3%A1bel%20fajt%C3%A1k&source=web&cd=8&ved=0CEMQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.hifimarket.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2010%2F04%2FHDMI.pps&ei=FoTWUb2nG4Hk4QTyoYCQBw&usg=AFQjCNH9G2X8-1paBHpFFWap5I8orQbxug&bvm=bv.48705608,d.bGE
Én anno egy 1.4-est vettem aranyozott csatlakozóval 8000 Ft-ért. Semmi gond nincs vele. -
unravel
őstag
Üdv
A cimborám szeretne hdmi kábelt a boxához. Mivel nagy eltérések vannak árban szeretnék tanácsot kérni.
Játékélményt figyelembe véve van-e különbség az ezer és a sokezer ft-os kábel között?
Elég-e egy olcsó High Speed HDMI kábel?
A Média Márk-os fickó 8 ezerért akart adni hd kábelt.¯\_(ツ)_/¯
-
Blyan
félisten
Na, a Forzat a Crysis 3 és az Orange Box akkor befigyelt.
Na, még a Hitmanre rányomtam,...
Rég vettem ennyi játékot.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
addikt
-
G@ß!
őstag
Egyébként jó hogy így pörgünk az akciókon, de ha az M$ meghúzza azt, hogy amit ezen a héten leakciózott azt fogja Live Gold esetén freebe adni, akkor eret vágok...
-
Luzso
tag
Szerintem várjunk egy picit, a majornelson szerint 19,99$ a Tomb Raider. A 20 dodó-s játékokat 2000-ért szórta a M$. Lehet összekeveredett a két akció
XBox: TannishComa036, LG G3
-
Buster17
addikt
Hogy most látom a mai akciókat gyorsan bezsebeltem még a Crysis-t meg még a Witcheren gondolkodom.
Ezek azok az árak amit lemezesbe megveszem használtan. -
MasterMark
titán
Valaki UK profillal meg tudja mondani mennyi MS pont a Dragon Age?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
-
norbi2010
őstag
válasz KingKress79 #13617 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a mostani akcióban lesz-e még valami
-
norbi2010
őstag
Lesznek még leakciózva játékok,vagy ez az utolsó?
-
KingKress79
aktív tag
válasz MasterMark #13612 üzenetére
Annyit siman meger. En a TR-t es a Bio-t sajnalom, azt hittem 3k lesz. Egesz heten erre vartam, ezert nem vettem FC3-t es Horizont se (igaz megvoltak mar, de nagyon jo jatekok.) Kar.
-
nagyúr
válasz MasterMark #13612 üzenetére
Hitman az egy nagyon jó játék lett!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MasterMark
titán
A Hitman-en elgondolkodtam. Lehet megveszem. Valaki személyes vélemény?
szerk.: Marketen most nézem Hitman Absolution English Language Pack 1,39 GB ez meg mi?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
KingKress79
aktív tag
Bioshock Infinite - 14 990 Ft helyett 8 990 Ft
Gears Judgment - 14 990 Ft helyett 7 990 Ft
Hitman Absolution - 7 990 Ft helyett 990 Ft
Metal Gear Rising: Revengence - 12 990 Ft helyett 5 990 Ft
Tomb Raider - 6 990 Ft helyett 4 990 Ft
X-com: Enemy Unknown - 14 990 Ft helyett 2 990 Ft[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Hát ez hihetetlen minden le van akciózva csak a left 4 dead 2 nem ez mi a f*szom ba*szák meg .
-
somadoc
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Forza Horizont, gondoltam legalább kipróbálom a SmartGlass-t, de nem tudom hogyan lehet összehozni, hogy lássam a térképet. Valami kiegészítőt le kell tölteni?
Piactéren van egy ilyen: Forza Horizon SmartGlass Experience, és hogy "ingyenes", meg "Letöltés az Xbox SmartGlassra", de nem aktív semmi. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Amúgy Androiddal próbálom és a boxra simán bejelentkezik, és távirányítani is tudom.
Előre is köszi! -
MasterMark
titán
válasz Dexter-2000 #13605 üzenetére
Az a profilodon marad. Ha lesz újra XBOX-od akkor ha megint letöltöd a profilod oda, akkor az oda vásárolt kódok, és egyebek újra letölthetőek / érvényesek lesznek.
Simán csak formatáld a vinyót a settings-ben.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Dexter-2000
őstag
válasz MasterMark #13601 üzenetére
rendben köszi
a profilomra be van regelve egy játék.
Ilyenkor az ugrik?
Van valami "kód" vagy valami amivel teljesen alaphelyzetbe tehetem a boxot?Szép napot!
-
bognar110
őstag
Srácok nfs hot pursuithez kell onnline pass ?
-
Pitu
aktív tag
No, internetes kártyámmal sikerült a commerce.microsoft.com-ra regelni, lassan lejön a forza horizon, aztán a witcher 2, ez best buy volt.
-
MasterMark
titán
válasz Dexter-2000 #13600 üzenetére
Nem tudod átíratni. A garancia így csak rajtad keresztül érvényesíthető. A profilokat töröld.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest