Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#44301) Xirtam válasza Osiris (#44299) üzenetére


Xirtam
veterán

Egy ilyen föcsőrt kihagytak egy szimulátorból? :(((

(#44302) Gebriel válasza Xirtam (#44301) üzenetére


Gebriel
veterán

Nincs azzal gond. :N
Fogod a virág spriccelőt és permetezed vele a képernyőt. :D

(#44303) z0d1AK válasza Mr.Grincs (#44296) üzenetére


z0d1AK
veterán

nekem csak az a lényeg, hogy szabvány sata a kábel, és jó számítógépbe is.
Köszi

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#44304) Mr.Grincs válasza #57833216 (#44300) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Forma azt mondta hogy van. De lényegtelen mert lezárta a hirdetést. Mert biztos eladta 60ért:D

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44305) Osiris válasza Xirtam (#44301) üzenetére


Osiris
őstag

Sajnos kihagyták. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám azért, mert nem bírná a hardver. PC-n tapasztaltam, hogy az eső még egy amúgy nem túl erőforrás igényes játékban (Simbin - GTR2) is eléggé megnehezíti a vga dolgát. Ugyanez igaz az éjszakai versenyekre és a kettő kombinációjára meg főleg..
Itt egy jó teszt a Forza3-ról.

[ Szerkesztve ]

(#44306) Xirtam válasza Osiris (#44305) üzenetére


Xirtam
veterán

Ajj, dehogy erről van szó! :((( Ne spekulálj hülyeségeket. GTR4 ben is van eső...minden az optimalizáláson múlik. PC-n más a helyzet érsd már meg pls. ott több hardverre kell egy játékot belőni itt meg egy dologra. Elhiszem, hogy sokáig PC-d volt első boxod stb. de akkor is felejsd el ezt a PC és Konzol összehasonlítást mert hülyeség. Más alapokon működik ez adolog mind a két gépen. :R :R

A linket meg köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#44307) Sakab


Sakab
senior tag

sziasztokm 360 vásárlás előtt állok. sima arcad ill elit között vacillálok a 2ö között a különbség 20 22 ezer.Na most hallottam egyik ismerősömtől h elvileg vhogy egy sima satás 2,5es vinyot belelehet okoskodni a boxnak a keretébe h működjön. ez igaz? próbáltam googlizni de nem találtam semmi konkrét dolgot.
remélem ez nem számít warez kérdésnek :B

(#44308) Peat;) válasza Osiris (#44305) üzenetére


Peat;)
veterán

Idejük nem bírta meg a makacsságuk. Minőséghez képest nagyon rövid idő alatt hozták össze ezt a forza3-at, le a kalappal. Csakhogy el is szálltak a fejlesztők, olyan dolgokat basznak javítani/hibásan adták ki alapból, amely elszomorító és inkább csinálják a fizetős dlc-ket ezerrel, mint magát a játékot tökéletesítenék.

Napszak és időjárás nagy meló, megvonták a vállukat és úgy gondolták így is tökös játékot hoznak össze, ami nagy előrelépés, amit sokan megvesznek, őket a többi nem érdekli. Én kb ezt érzem át az egész 3. részből, nem a tökéletesre mentek rá, sokkal inkább egy szimpla minőségi új részre.

(#44309) Xirtam válasza Sakab (#44307) üzenetére


Xirtam
veterán

Bele, de ahoz olyan fájlrendszert kell csinálnod, amit a box lekezel.

(#44310) heihachi válasza Peat;) (#44308) üzenetére


heihachi
addikt

Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. Ráadásul a Forza 3 koncepciójába sem fér be, tök felesleges lenne mérni külön az éjszakai időket, az esős időket, az éjszakai időket, az éjszakai esős időket. Baromság, tök felesleges a Forzába meg szvsz a GT sorozatba is. Ha meg lenne eső, akkor is olyanok a gémerek, hogy akkor most miért nincs időjárás változás menet közben. Miért nincs kicsit eső, meg nagyon eső. Miért nincs intermediate gumi meg faxom tudja milyen gumi. Elbaszott egy játék lenne, ha ilyenek lennének benne.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#44311) Sakab válasza Xirtam (#44309) üzenetére


Sakab
senior tag

Azaz ha jól értem bármien 120 250es 2,5es sata1es vinyod beledobok a keretbe simán semmi barkácsolás nélkül csak előtte gépen leformázom egy adott fájl rendszerre és kész is?

(#44312) Mr.Grincs válasza Sakab (#44311) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Fentebb pont erről volt szó. Hogy nem akrámilyen filerendszerbe kell megcsinálni.
És nem éri meg vele kínlódni mert speckó Western Digital vinyó kell hozzá, amit rohadt nehéz már beszerezni. + xbox 360hdd keret ami szintén 1-3k lehet, a vinyó kb 12 ha nem több. Szóval inkább hagynám a fenébe a hdd gányt.
Warezolsz vagy nem ez a kérdés.
Mert ha warezolsz akkor vegyél egy utángyártottat HDD az arcade boxodhoz, egy 250GB os kerettel együtt 18,9K. Ha nem warezolsz akkor elite gépet vegyél és azzal nem lesz gondod, mert alapból 120as HDD van hozzá.

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44313) Xirtam válasza Mr.Grincs (#44312) üzenetére


Xirtam
veterán

Na jah, mindenesetre egyszerűbb megoldás ha egyben veszi az ember.

(#44314) Sakab válasza Mr.Grincs (#44312) üzenetére


Sakab
senior tag

Hm meggyőztél akkor nem gányolok :B de azt még mindig nem értem h egy arcad 250es vinyoval és egy 120as gyári elit között mi a különbség?warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet.
Meghibásodási arányról tudtok vmit? mert most ahogy nézegettem használtan arcad falcon 25től már van, viszont jasper 39től bontatlan. 1iknél 3let másiknál E74. Vagy kiderült már h mien technikával lehet kivédeni ezeket a hibákat? gondolok itt plusz hűtésre meg ilyenek.

(#44315) Peat;) válasza heihachi (#44310) üzenetére


Peat;)
veterán

Nekem nem hiányzik igazán, meg a fizikát nem hinném hogy ki lehetne dolgozni, inkább csak a látványt. De elég sokaknak fontos, illetve ha valami kéne nekem akkor az csak az este, én azt használnám azért. Meg karrier módot fel lehetne dobni vele.
Nekem inkább egy jobb törésmodell kéne, még több pálya és egy két új, ilyen környezetben kivitelezhető versenyág(1-2 bajnokság reális adatokkal, pilótákkal történő integrálása normális karrier móddal..tudom ez kissé sok) illetve a hibák javítása.

Nekem a forza3-ban egy igazán nagy bajom van, a karrier része valahogy lapos. Túl steril, élettelen, mű, gyakorlatilag nem érzem hogy karrier módban megyek, azt érzem mintha szimpla gyorsfutamokat teljesítenék, így nincs igazán motiváció.

Sakab: ha warez egy pc-vel sokkal jobban jársz szerintem, a konzol nem való warezra és kész. Ezt el kell fogadni.

[ Szerkesztve ]

(#44316) Sakab válasza Peat;) (#44315) üzenetére


Sakab
senior tag

Bocsmá de te miről beszélsz???
Másold már be nekem pls azt a mondatomat ahol arról írtam v utaltam rá h én warezolni akarnék.
Mindössze egy házilagos vinyó frissítés felől érdeklődtem ha neked ez warez akkor bocs.
Azt meg majd én eldöntöm szerintem h pc v konzol ;)

Tudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva.
Nem azt kérdeztem h az írott másolt játékokkat hogy meg mint eszi meg...

[ Szerkesztve ]

(#44317) sch_a válasza Peat;) (#44315) üzenetére


sch_a
addikt

Nekem is legfőképp a törésmodell hiányzik, hihetetlen mennyire laposak úgymond az ütközések.

Na meg amitől a hajam feláll, az ez a visszatekerés, amit mostanában mindenhol nyomatnak.. Grid meg hasonlókban még okés. De egy Forzaban... Még az új MotoGP-be is beletették.. Teljesen elveszik a hangulata a játéknak. Értem én, hogy a lényeg, hogy minél nagyobb réteg megvegye, de akkor legalább egy normális szimulátort csinálnának. Még az F1-ben reménykedem, azt a név miatt úgyis mindenki megvenné, de ugye Codemasters..

(#44318) heihachi válasza sch_a (#44317) üzenetére


heihachi
addikt

Kizárt, hogy jó F1 játék szülessen. Egyrészt szarok eleve az F1 szabályai, ha élethű lesz a játék, akkor az egyben azt is jelenti, hogy dög unalmasan körbe körbe kell autózgatni előzések meg minden izgalom nélkül. Másrészt meg, gyakorlatilag minden játék amit eddig láttam elvérzett azon, hogy kis sebességnél és nagy sebességnél is normálisan irányítható autót kapjunk. A Forza 3 ebben kifejezetten gyenge, az R-es autók irányítása egy vicc, legalábbis kontrollerrel. Harmadrészt meg a Forma1-es autóknál olyan nüanszokon múlik minden, hogy azt csak egy végletekig részletes szimuláció tudja megfelelően visszaadni - márpedig az ilyen részletességű szimuláció konzolon nem életképes, mai napig nincs egy sem.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#44319) Peat;) válasza Sakab (#44316) üzenetére


Peat;)
veterán

"warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet"

Eredeti másolt dvd-ről én még nem hallottam, de lehet velem van a baj.

(#44320) Sakab válasza Peat;) (#44319) üzenetére


Sakab
senior tag

Nemtudom megint miről beszélsz de ittvan nézd csak[link]

"...Örvendünk az új Xbox Experience egyik nagyszerű lehetőségének, miszerint mostantól az Xbox 360 merevlemezére másolhatjuk kedvenc játékainkat. Jó ha tudjuk azonban, hogy egy-egy játék mekkora helyet kíván magának a HDD-n, hiszen a kisebb háttértárolókkal rendelkezőknek bizony nagyon oda kell figyelniük a felhasználható szabad helyet illetőleg...."

(#44321) Peat;) válasza Sakab (#44320) üzenetére


Peat;)
veterán

Nézd azt látom hogy nem tudod miről írok, ahogy azt is látom hogy önmagad írásának jelentése is komoly gondokat okoz számodra. Én mint warez irányú céleszközt leminősítettem a boxot, az hogy ez benned ilyen indulatokat vált ki, magadra veszed az a te dolgod. Akit nem érint figyelmen kívül hagyja, nem reagál, vagy megjegyzi hogy kösz nem aktuális. Ha érint valakit az meg utánanéz ez a tanács alapján hogy miért is nem jó.

"Tudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva." ez a mondat mosolyogtató, avagy különleges érzést vált ki az emberből a "nem warez" majd az "írott" szó kapcsolata. Persze nem is értem ez alapján ki és miért gondolna arra a témára amire én egy fél mondattal reagáltam.

Vannak érdekes arcok a világban, sajnos már túl érdekessé kezd válni a világ.

(#44322) Sakab válasza Peat;) (#44321) üzenetére


Sakab
senior tag

Na figyu reagálok és részemről befejezve a személyeskedés...
Hidd el tudom h mit írok. Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se. De te ebből telepatikus úton kikövetkeztetted h én bizony "warez és maradjak a pcnél". Hát vicces. Amit belinkeltem abban hol van írva h warez ez a felmásolgatás? De gondolj amit akarsz mert le..om. Majd ha azt a kérdést írom vagy írja vki h "warezolni szeretnék erre jó-e a box" majd akkor kifejtheted az eszmefuttatásodat. De ha jólemléxem nemtettem fel ilyen kérdést. De kötekedjél nyugodtan ha neked ez a szórakozás akkor hajrá csak sajnálni tudlak :C

Akik használható információval szolgáltak a pár kérdésemmel kapcsolatban azoknak köszönöm még 1xer :R

(#44323) Mr.Grincs válasza Sakab (#44314) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Ami itt van a PH-n 18,9K ért az utángyártott 250es HDD. De ugyanúgy megy mint a gyári. De online játékhoz nem ajánlatos. Létezik Super Elite Pack gyári 250es vincsivel az az igazi fejlövés. Rengeteg hely,+1 joy.
Meghibásodási arányról annyit hogy benne van a pakliban hogy bármikor bedögölhet, még a jasperes is ami nem 3 led hanem E74 hibás lehet, aminek most elég költséges a javítása. Ha nincs gari akkor komoly pénzeket lehet érte kiadni. Kivédeni sehogy sem lehet nagyon. Kamu ventillátor járatást lehet alkalmazni szintén plusz pénzért de, ha 3 ledes akar lenni akkor az sem állítja meg. Olcsóbb ha járatod a dashboardban a gépet és szellős helyre rakod fektetve.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44324) Peat;) válasza Sakab (#44322) üzenetére


Peat;)
veterán

"warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet."

"Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se."

No, ha a másolt dvd-t felmásolod akkor jót tesz az olvasófejnek, ha megtörtént majd gyere live!-re cod6-ba. Várlak. :D

(#44325) sch_a válasza Sakab (#44322) üzenetére


sch_a
addikt

Egy box-al jártas adott neked tanácsot. Semmi szurkálódás nem volt benne, nem tudom mit kell mindent mellre szívni.

Szerintem amúgy tök felesleges offline játékhoz hdd-t venni. Ha csak nem túl hangos neked ahogy pörgeti. Ha meg beszar az olvasó, olcsóbb megcsináltatni/kicseréltetni mint egy HDD.

[ Szerkesztve ]

(#44326) Mr.Grincs


Mr.Grincs
veterán

A német COD 6 ot mennyiért tudnám elpasszolni? Mert ha minden jólmegy a héten vennék egy super elite packot vagyis erősen hajlok rá. De egy Elite a minimum. A final fantasy super packon is agyalok de fehér meg a játék sem az én vilgáom így azt kizárom a lehetőségekből.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44327) MeszarosB. válasza Mr.Grincs (#44323) üzenetére


MeszarosB.
tag

"Ami itt van a PH-n 18,9K ért az utángyártott 250es HDD. De ugyanúgy megy mint a gyári. De online játékhoz nem ajánlatos."

Ezt nem egészen értem.Ha ilyennel játszol,azért banolhatnak live-ról?
Vagy nem csak ezzel van bajod,hanem minden utángyártottal?

[ Szerkesztve ]

Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

(#44328) sch_a válasza MeszarosB. (#44327) üzenetére


sch_a
addikt

Tudtommal az utángyártott a memóriakártyák már le lettek tiltva, ki tudja mikor jönnek a HDD-k.

(#44329) Mr.Grincs válasza MeszarosB. (#44327) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Ahogy sch_a kolléga is írta a memóriakártyákat már kieggyelték. Régen volt erről az xmedia honlapján. Tudtommal, ilyen moddolt HDD ért eddig még nem rúgtak le senkit, de ha ilyen dolog miatt bannolják vagy a gépet vagy a profilt az elég kellemetlen tud lenni szerintem. Így azt tanácsolom aki online játszik az tegye eredeti hdd vel, aki meg nem az játszhat orrvérzésik a gányolt hdd vel. Bár mindenkinek lelke rajta hogy mit használ. A másik, hogy vannak gondok az utángyártott hddkkel. Olcsó húsnak híg a leve című műsor.
Én nem bízom a kínai hddkben.

Kínai hdd probléma

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44330) MeszarosB. válasza Mr.Grincs (#44329) üzenetére


MeszarosB.
tag

Értem ,de ha már valakinek árkád gépe van,miért tanácsoljátok neki egy Elite gép megvételét?Mert gondolom azért konzolstúdióban,rendes boltokban hivatalos Májkrémszoft HDD-t árulnak,amiért nem fognak banolni.

Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

(#44331) Mr.Grincs válasza MeszarosB. (#44330) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Hát ha valakinek Arcade gépe van és vinyó kell neki akkor vegyen hozzá vinyót vegy adja el és vegyen újonnan egy fullos új Elite gépet ha megteheti. A boltokban is lehet találni utángyártottat szerintem, de többnyire csak eredeti van irreálisan drágán.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44332) MeszarosB. válasza Mr.Grincs (#44331) üzenetére


MeszarosB.
tag

Kösz.
És mennyire jók ezek a kínaiak?
Mert vaterán belebotlik az ember[ilyen] hirdetésekbe,bolti árnál kb. 5k-val olcsóbban árulják az "eredeti" hdd-ket.Ránézésre meg lehet állapítani a különbséget a kettő között?

[ Szerkesztve ]

Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

(#44333) Mr.Grincs válasza MeszarosB. (#44332) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Elolvastad az előző linkbe lévő kommenteket? Nekem bőven elég lenne ahhoz hogy ne vegyek semmi utángyártottat. Számomra a kínai az kínai. XBOX 360hoz nem vennék utángyártott hdd-t, de szerintem semmit sem.. Ha behal vagy valami van vele buktál 15K-t. és akkor már szánod bánod hogy nem adtál érte 5k val többet az eredetiért, ami tutti hibátlanul menne istentudja meddig.

A hirdetésben lévő hdd ELVILEG eredeti. De az tudod hogy elég nagy kockázat egy ilyet venni, mert a gyerek is tengerentúlról rendeli, mire ideér akár még baja is lehet.

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44334) MeszarosB. válasza Mr.Grincs (#44333) üzenetére


MeszarosB.
tag

El.Meg már régebben is linkeltétek másnak.Nem is akarok utángyártottat venni,csak az érdekel,hogy ha vaterán vennék egy ilyet személyes átvétellel,el tudnám-e dönteni,hogy eredeti-e (felbontás,stb.).Ha nem az,akkor baszódjon meg vele,ha az,akkor számlával a Májkrémszoft beveszi,szóval az sem baj,ha a tengerentúlról jött.

Persze ha ezt nem lehet így eldönteni,akkor marad a konzolvilág a 19k-s 60-asaival.

[ Szerkesztve ]

Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

(#44335) Mr.Grincs válasza MeszarosB. (#44334) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

ha van rajta eredeti MS holgramos matrica ami egy csavart takar le. És van rajta Microsoft felírat azt hiszem mélyen olvasztva akkor az redeti. Ja és a 120as HDD re oldalról a fém részbe 120 van írva. A 60as ra 60. A 20asra csak annyi hogy HDD.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44336) MeszarosB. válasza Mr.Grincs (#44335) üzenetére


MeszarosB.
tag

Köszönöm a segítséget. :R Bár nem hinném,hogy bármelyikük bevállalná a személyes átvételt,egy próbát azért megérhet.

Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.

(#44337) Crazyman33 válasza heihachi (#44310) üzenetére


Crazyman33
senior tag

"Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. "

Egy 24 órás LeMans verseny furán nézne ki csak nappal. Már pedig a Gridben nagyon ott van, Sokszor végig csináltam, csak azért mert már elvonási tüneteim voltak. Ha ezt tetézik esővel, az nagyot dobna. Miért ne tudnák megcsinálni, hagyjuk már. Egyszerűen hamarabb akarták kidobni mint a Sanyi, szerintem nem kell sokat várni és jön a 4.

sch_a!
"Na meg amitől a hajam feláll, az ez a visszatekerés...Teljesen elveszik a hangulata a játéknak."
Ezt nem nagyon értem. Te bekapcsolt ABS-el mentél az utolsó futamodon, szerintem az ugyanúgy elveszi a játék hangulatát, ezért kapcsolom ki.

Amúgy pedig igenis kellett bele. Hogy miért? Nekem két kis fiam van (6 évesek). Ebben a korszakban nagyon apát akarja utánozni minden gyerek. El tudod te képzelni mekkora öröm számukra, hogy ugyanazt az autós játékot tolják mint apa? Látni kellene az arcukat, és visszatekerés nélkül nem élveznék. Na, ezért örülök hogy benne van. Ettől még nekem nem kötelező használni. Felőlem lehetne benne változtatható színű szelepsapka is, attól a szememben nem romlana a játék.

Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#44338) sch_a válasza Crazyman33 (#44337) üzenetére


sch_a
addikt

Az azért volt, mert félállásban satuzik már. :(
Ezzel a hamarabb akarták kiadnival egyetértek. Nem rossza a játék, de van pár elég érdekes hibája. Pl. karrier módban hiába írja ki a max. osztályt, jóval erősebbel is enged indulni, vagy pl. a bizonyos kuplung, amiért ha jól emlékszem heihachi is kiakadt a köridős topicban.

(#44339) heihachi válasza Crazyman33 (#44337) üzenetére


heihachi
addikt

Persze, nyilván van aki örülne az éjszakai versenynek, meg az esőnek. A gond ezzel az, hogy ahány embert megkérdeznél, mindegyik másnak örülne, akkor meg miért pont ez a kettő került volna bele?

Én pl. már azzal is beérném, ha lenne egy olyan játékmód, ahol én pakolom be az ellenfeleket. Vagy ha a karrier módban nem csak egy erős ellenfél lenne minden versenyen. Vagy ha esetleg meg tudnám nézni egy adott pályán az összes futott időmet, és nem csak a leggyorsabbat, hogy összevessem az autókat. Vagy ha a karrier módban nem csak azért játszanék, hogy legyen pénzem, mert pillanatnyilag annak más értelme nagyon nincs. Vagy ha esetleg lenne instant replay. Sőt, legjobban annak örülnék, ha lenne benne rendes ralli, poros koszos pályákkal, és akkor ott már lehetne eső is, meg sár, és éjszakai verseny, meg szakaszok közötti szerelés.

Szerintem ennek semmi köze Sanyihoz, meg a soha meg nem jelenő GT5-höz, pusztán az a helyzet, hogy a kialakítandó funkciók és igények száma végtelen, a fejlesztési idő viszont véges.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#44340) Crazyman33 válasza sch_a (#44338) üzenetére


Crazyman33
senior tag

A satuzás csak beállítás kérdése. A Bajnokság topikban le is írtam. Viszont a hibák amiket felsoroltál, szerintem még enyhén fogalmaztál azzal hogy érdekes. De valljuk be, tökéletes játék nincs. Ameddig nem lesz jobb addig nekem teljesen megfelel. Persze ez csak az én véleményem.

Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#44341) Djuree


Djuree
félisten

valakinek nincs eladó bármekkora winyója?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#44342) bwoay válasza heihachi (#44339) üzenetére


bwoay
nagyúr

mondjuk azért azt tegyük hozzá, hogy szimulátorról van szó, itt egyedül a szimulációt lehet fejleszteni, nem csupán a kocsikét, hanem a környezetét is. a változó időjárás meg lehet opció, ha valaki nem kéri, kinyomja, a többiek meg versenyeznek úgy, mint a valóságban, idővel besötétedik, vagy elered az eső, stb. persze 100x inkább jelenjen meg így, minthogy GT5 módra egy emberöltőig kelljen várni rá. (mondjuk majd amikor az végül tényleg kijön, akkor persze mindenki igazoltnak fogja érezni a hosszú várakozási idő

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#44343) Csabee.


Csabee.
nagyúr

Tudtok olyan helyet ahol jó áron megvennék az Xbox elite-met? Aprók között hirdetem de nem nagyon van rá vevő :D Biztos van már mindenkinek.

Üdv: Csabee.

(#44344) Prof01 válasza Csabee. (#44343) üzenetére


Prof01
veterán

Nem lehet, hogy azért mert drágábban árulod, mint amennyi az új ára? :D :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#44345) Don47 válasza Mr.Grincs (#44326) üzenetére


Don47
tag

Mr.Grincs: "A német COD 6 ot mennyiért tudnám elpasszolni?"

A nemet ebayen valoszinuleg tobbert, mint itthon barhol.

[ Szerkesztve ]

Xbox Live: Oberst Don47

(#44346) Mr.Grincs válasza Don47 (#44345) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Lehet, de nekem nincsen ebayem. :(

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#44347) Csabee. válasza Prof01 (#44344) üzenetére


Csabee.
nagyúr

Miért árulnám drágában? Nézd meg miket adok hozzá.. szerintem nem rossz ár!

Üdv: Csabee.

(#44348) DonMedve


DonMedve
addikt

Sziasztok Srácok!
Egy kis segítséget kérnék!Tudom,hogy le van írva,ide a topikba de most hadd ne keressek 40k hsz között!Tegnap FIFA10 alatt nekiállt fagyogatni a szerkezet,tudna valaki segíteni mi lehet a probléma?Ha jól emlékszem valami cache-t kell törölni,vagy rosszul emlékszem?Egyenlőre a hardware-s hibát kizárnám ,hisz még csak 3 hónapos a cucc!Persze nem lehetetlen.Előre is köszönöm a segítséget! :R

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#44349) Djuree válasza DonMedve (#44348) üzenetére


Djuree
félisten

próbáld meg a cache törlést. nem tudom hogy kell pontosan, gugli majd segít ;)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#44350) DonMedve válasza Djuree (#44349) üzenetére


DonMedve
addikt

Ja arra gondoltam én is,csak abban bíztam,hogy valaki tudja!Mindegy majd hazaértem rákeresek.Csak melóban vagyok.Azért ha valaki tudja firkálja le legyen olyan kedves!Djuree köszi! :R :R

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.