Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pincehely

addikt

válasz D1Rect #1341 üzenetére

Remélem ezzel nem arra akartál célozni, hogy én verném rá magam! :U
    Mert nem.
    Egyébként én sem a keresetemből hoztam össze, hanem nagy részt ösztöndíjakból, illetve az suli melett dolgoztam is.
    Sőt nem egyben tettem le 200k-t, hanem szépen fokozatosan cserélgettem ki az egyes hardver elemeket, mint egy lépcsőzve felfelé.
    Ha egyben kéne leperkálni ezt az összeget, akkor biztosan nem lenne meg.
    Sajnos nagyon sokan tengődnek hónapról-hónapra, ahogy én is.
    Fizetem az albérletet, a rezsit, veszek magamnak kaját.
    Szeptember óta kb 60k-t tudtam félretenni, pedig csak a legalapabb dolgokra költöttem.
    Nem járok bulizni, nem iszok, stb.
    Sajnos drága a világ, főleg ha nem volt aki elindítson, és az embernek magának kell kikaparni a gesztenyét. Nagyon nehéz megindulni.
    Jelenleg megint nincs állásom, felélem a tartalékaimat, aztán meglátjuk mi lesz.
    De sosem voltam az a felvágós fajta, sosem kérkedtem azzal amim van.
    Ha kérdezték elmondtam, de nem játszottam az agyam.
    Egyébként valamilyen szinten egyet értek a te elméleteddel is, de havi 120nettóból nem lehet ilyen gépre spórolni.
    Persze nem is kiemelkedő teljesítmény, ilyet nem is állított senki.

törölt tag

válasz D1Rect #1341 üzenetére

"Már nem azért, de aki egy 200K-s gépre irigy azt csak sajnálni lehet.
    Aki ugyanerre veri magát azt is...."

Tudod, hülyéknek áll a világ...

"Már nem azért, de ha az ember dolgozik és van saját jövedelme nem egy nagy varázslat összerakni egy 200K-s gépet."

Ez igaz, de azért nem mindegy milyen jövedelemből, azért sokaknak nem adódik a magas fizetés. :( Aki megteheti, éljen a lehetőséggel ha akar, váljék egészségére, de ettől még nem lesz ő a zsírkirály arc a környéken, ha erre veri magát, akkor ott elmében "kis" gondok vannak... Igaz, sokan meg erre gizdulnak.

Új hozzászólás Aktív témák