Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Renok

senior tag

válasz nonsen5e #319 üzenetére

A Tactical Hologram-okból az utolsó 2 szint tényleg nehéz, de cserébe alig ad vmi jutalmat, így nem "muszáj" letolni. Én ezekben kifejezetten béna vagyok (nagyon nehezen megy a dodge nekem, öregszem már), de Carlotta(E0S1) + Zhezhi(E0S1) + Shorekeeper(E1S1) csapattal minden TH minden nehézségen lement pár próba után, még nekem is!

A másik 2 endgame játékmód, amikre most 1-1 hónap van megcsinálni, egyáltalán nem nehezek szerintem ebben a resetben, főleg most hogy a 2.2-es patchben a Whimpering Wastes kapott javítást, mert múlt héten még nagyon nehéz volt az utolsó szintet SS-re kihozni.

ToA-ban a buffoknak megfelelően rakd össze a csapatokat és használd ki ezeket. Ebben a resetben a ToA buffok már nem csak 1-1 karakteren érnek valamit szerencsére, itt is hallgattak a visszajelzésekre.

Whimpering-ben meg egyik oldalra vidd healernek Shorekeepert/Verinát, a másik oldalra meg Baizhit (nem vicc!), és mindkét csapathoz a Plunderer's Captain Seal tokent válaszd. A heal-ek elég brutál electro sebzést generálnak hála ennek a broken token-nek, így már nagyon könnyű lesz a WiWa mód.

Új hozzászólás Aktív témák