Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nonsen5e #319 üzenetére
A Tactical Hologram-okból az utolsó 2 szint tényleg nehéz, de cserébe alig ad vmi jutalmat, így nem "muszáj" letolni. Én ezekben kifejezetten béna vagyok (nagyon nehezen megy a dodge nekem, öregszem már), de Carlotta(E0S1) + Zhezhi(E0S1) + Shorekeeper(E1S1) csapattal minden TH minden nehézségen lement pár próba után, még nekem is!
A másik 2 endgame játékmód, amikre most 1-1 hónap van megcsinálni, egyáltalán nem nehezek szerintem ebben a resetben, főleg most hogy a 2.2-es patchben a Whimpering Wastes kapott javítást, mert múlt héten még nagyon nehéz volt az utolsó szintet SS-re kihozni.
ToA-ban a buffoknak megfelelően rakd össze a csapatokat és használd ki ezeket. Ebben a resetben a ToA buffok már nem csak 1-1 karakteren érnek valamit szerencsére, itt is hallgattak a visszajelzésekre.
Whimpering-ben meg egyik oldalra vidd healernek Shorekeepert/Verinát, a másik oldalra meg Baizhit (nem vicc!), és mindkét csapathoz a Plunderer's Captain Seal tokent válaszd. A heal-ek elég brutál electro sebzést generálnak hála ennek a broken token-nek, így már nagyon könnyű lesz a WiWa mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- EAFC 26
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest