Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Dewri #106 üzenetére

Nekem aztán biztos nem, amióta írtam toltam már megint 2x10 pullt Jinshi-re de még mindig semmi.
    Közben a haverom meg kiszedett egy extra copyt sima 10-es húzásból amit most event adott... :U
    Én már úgy vagyok vele, hogy sztem ha a kövi banneren is bukom a 50-50-et akkor lépek a játékból, nekem ez a típusú gacha rendszer nagyon nem bejövős sőt igazából bicskanyitogató..

Imádom a játék harcrendszerét meg a világát is de ez számomra tönkreteszi az egészet, hogy örülhetek ha fél evente 1 bannert talán be tudok húzni mint free2play..
    Közben Nikkeben is beesett a nyári event meg a nyári limited karik és simán ki tudom szedni mindet sőt tegnap volt egy 3 SSR dupla banner kari pullom 10-es summonból és extrában egy legritkább típusú meta karit is odavágott ami persze ott is nagyon ritka de legalább akkor sem ez a 50-50 rendszer szívat.. Ja és itt van golden ticket rendszer is amit minden pull után kap az ember és 200-ért azonnal ki lehet venni a banner karit is és ebből nekem per-pill 600+ van szal akármilyen limited jön 1 darabot legalább biztos ki tudok szedni..

Zenless zerora rá sem próbáltam inkább, nem tetszenek a kari dizájnok meg az úgy alapjáraton a stílusa sem.

Új hozzászólás Aktív témák