- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaulMP
tag
Ja persze, jó lesz ez.
Fuh nekem volt 1200 olyan prémium Echo exp-m, maradt kb ~1000-1050. Tuner-ből nem tudom mennyi fogyott, de annyira nem sok. Volt ~12k talán most meg 10k+ de ugye sok visszajön abból, hogy "bezúzod" a rossz echo-kat.A stat átalakítóból 30 volt és 15 maradt
, de én csak 3-as echo-ra használtam el, a 4-est meg az 1-est nagyon könnyű farmolni Aemeath-hez szerencsére.Luuk habár tetszik, de nekem is skip lesz, Sigriga első ránézésre is az, és Lucilla is, bár sanszos hogy Lucilla lesz Aemeath új BiS Fusion Burts SubDPS-e.
Nekem még szerencsére maradt pull, ~150-160 de próbálok spórolni, meg "szusszanni". Egymás után 4 karit húztam ami kicsit sok, akarok már egy patch-et amikor nem kell kari építéssel foglalkozni...

Most már jönni kell a fegyónak!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de én csak 3-as echo-ra használtam el, a 4-est meg az 1-est nagyon könnyű farmolni Aemeath-hez szerencsére.