- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Korallt én el szoktam használni pullokra mert van, hogy annyira kevés van és máshogy nem lenne meg ami kell és még van amikor így sem.

Brainded szinten én max akkor veszem elő ha másnaposan vagy betegen/fáradtan kéne letolni a napikat vagy valamit a heti reset miatt és akkor arra jó.
'De arra már a Carlotta csapatom is jó mert az sem igényel túl sok agymunkát vagy akár a Camellya csapat is..' -
PaulMP
tag
Ja hát akkor ja xD, de miért nem korallból vetted ki Buling-ot? Én szeretem Phrolova-t, élvezem hogy annyira braindead a kit, hogy odafigyelés nélkül is bedarál bármit a csapat. Amikor csak gyorsan meg akarok valamit csinálni, mindig előkerül.

1v1-ben is nagyon jó szerintem, ővé nálam az egyik 5000+ pontos csapat az új matrix endgame módban.
-
Daelion
őstag
Nem itt tényleg véletlen volt mert 1 banneren volt Buling-al és belőle akartam 1 darabot azt persze, hogy beadta az SSR-t és volt garantáltam.

Azt ha már ott volt akkor mondom mind 1 kezdek vele valamit azt összeraktam a már meglévő Cantarella mellé csapatba.
Igazából ritkán használom kb csak Whimpering-be meg bizonyos Tacet fieldekre mert mobolni jo azzal a csapattal.
Annyi a bajom Phrolova-val, hogy nekem elég úgymond ingerszegény a játékmenete.Nah az jó lenne ha 3.2 tényleg kicsit lazább lenne.
'Nikke-be is most 1 hónapig olyan collab event van collab karikkal akik engem teljesen hidegen hagynak szal most ott is megy az alapanyagok/pullok félrerakása
' -
PaulMP
tag
-
Daelion
őstag
4-es az nagyon hamar meglett, az volt az első.
3-as-ra ment el a legtöbb stat átalakító meg valamennyi az 1-re mert lusta voltam farmolni meg amilyen szerencsém van nekem ezekkel a main statokkal.
Na igen nekem is egymás után ez már vagy 3 kari volt amit összeraktam. Beesett ugye a 'véletlen' Phrolova fegyverrel együtt aztán Lynae bár ő csak sub DPS/Supportnak és most Aemeath.
Közben meg ki kellett szednem Cartethyia fegyverét is mert azt nem sikerült első körben és neki nagyon kellett.
Szal ja jó lenne egy kis pihi/szünet itt is.
-
PaulMP
tag
Ja persze, jó lesz ez.
Fuh nekem volt 1200 olyan prémium Echo exp-m, maradt kb ~1000-1050. Tuner-ből nem tudom mennyi fogyott, de annyira nem sok. Volt ~12k talán most meg 10k+ de ugye sok visszajön abból, hogy "bezúzod" a rossz echo-kat.A stat átalakítóból 30 volt és 15 maradt
, de én csak 3-as echo-ra használtam el, a 4-est meg az 1-est nagyon könnyű farmolni Aemeath-hez szerencsére.Luuk habár tetszik, de nekem is skip lesz, Sigriga első ránézésre is az, és Lucilla is, bár sanszos hogy Lucilla lesz Aemeath új BiS Fusion Burts SubDPS-e.
Nekem még szerencsére maradt pull, ~150-160 de próbálok spórolni, meg "szusszanni". Egymás után 4 karit húztam ami kicsit sok, akarok már egy patch-et amikor nem kell kari építéssel foglalkozni...

Most már jönni kell a fegyónak!
-
Daelion
őstag
Áh annál jobbat már nagyon nem érné meg, mármint nem lenne kifizetődő.

Én nem is tudom mennyi alapanyagot csesztem el, volt valami 720+ olyan SSR/premium Echo expes tube meg a fene tudja mennyi SR. Na abból maradt kb 350 és a 10k+ Echo tunerből meg 7500 és a 60+ stat átalakítóból meg 10+ maradt.

Még szerencse, hogy most egy jó ideig nem kell semmire mert Luuk az nálam skip lesz és a rerunból sem hiszem, hogy kellene akárki. Amúgy sem lenne rá pullom mert jelenleg 0-an vagyok és úgy farmolom össze az 1-1 pullokat a fegyverre amíg nem adja be.
'Ez a csaj rendesen helyben hagy engem.. de nem sajnálom rá mert végre van egy Fusion DPS-em akit tudok használni' -
Daelion
őstag
Jó lesz az de igen itt engem is addig zavart amíg nem kerítettem egy extra ER rollt mert nekem meg az kellett vagyis kelleni fog a Sig fegyver miatt.
Engem a 3-as cost Echo szívatott rendesen, tudod ez a majdnem jó de mégse esetek.
1 darabom van ami nem dupla statos és az pont ugyan az mint nálad de ezen rajta van minden más tehát én ezt nem piszkálom mert az összesített stat bőven elég. 'ezen lett meg a második ER% rollom ami kell, többin amin volt meg nem volt értelmes statja'

Egy olyan 21% crit dmg roll nálam is van a másik 1 costos Echon 6.9% crit el de a többi rollja az kb semmi extra.
#611 Renok
Akkor nem haluztam, hogy mintha más lenne egy kicsit a karakter mozgás animáció.
Az a hó effekt is feltűnt de csak nem voltam benne biztos, hogy ez most csak új zónára vonatkozik vagy régi havas részekre is de akkor igen. 'Durva amúgy, hogy volt régen kb 2006-2010 be Lost Planet 1-2 nevű játék és már ott csináltak ilyesmit de manapság mégis vannak új játékok amikbe meg nincs' -
PaulMP
tag
Igen igen, nagyon sok apróságra odafigyelnek, az a gitár animáció is ugh:
https://youtu.be/MP4ZDiqOqQM?si=4enc8fe94JPvbCk3 -
Imádom, hogy az ilyen részletekkel is foglalkoznak folyamatosan:
https://www.youtube.com/watch?v=8a0yT2UA1c8 -
Daelion
őstag
Tegnap én is csak ezzel foglalkoztam meg megcsináltam pár event témát.
Hát már jó lenne mert most nyomtam rá a 60.-ik pullt és még mindig semmi azt már mennem kell a mapot felfedezni hogy legyen pullom.
Sok szerencsét az Echohoz! Sztem én ennyi materialt meg rollt még nem nyomtam el egyik karimra se.
-
Daelion
őstag
Nah csak nem hagyott nyugodni és piszkáltam még mert elég sok Echo alapanyagom volt eleve és most szerintem egy jó ideig nem rakok össze semmilyen új karit.

Ez lett a vége, levettem kicsit Crit %-ból és kapott több Crit DMG-t inkább illetve lett +1 Energy regen rollom '10%-os' szal így már nyugodtabban kiszedhetem neki a Signature fegyőt.
'50 pullnál tartok de még nem lett meg..'
Ezen most 100% hogy nincs semmi buff 2x is megnéztem.
37.5% Liberation dmg bonus van az Echo szetből összesen.Fusion burst nekem nem lesz mert annyira nem is érdekel illetve nincsenek meg hozzá a karik. 'Data mergel be is daráltam a Fusion Burst Echoimat mert megint megteltem Echoval..
' -
PaulMP
tag
Jaja azaz.
Nekem megvan a signature, de még sajnos két echo elég gyenge, tegnap nem volt szerencsém. Viszont előző patch-ben meglett Morney is, így most ő meg Lynae a csapat, de majd ha jön a fusion burst subdps kari akkor lehet átváltok Chisa-ra. Már ha tetszik a karakter
Buff nélkül nekem elég ha meglesz a 65-70% CR% viszont CD%-ből rá szoktam menni a 270-280%-ra, sokkal számít.
Jelenlegi statok:
~2500 Attack
~57 CR%
~250 CD%
~125 ER%
Remélem ma nagyobb szerencsém lesz
-
Daelion
őstag
Jah most utána néztem és a Between the Stars volt aktív ami nem akart lejönni róla valamiért azt úgy -40% crit dmg de minden más változatlan.
Nálam kicsit több energy regen van mert ugye Emerald of Genesist használok tehát az megspórol nekem 1 energy rollt az Echon. 'Lehet ki sem szedem a signature fegyvert, ez sem sokkal gyengébb és így kényelmesebb is használni talán'Crit % kicsit több is van mint kéne mert én ugye Shorekeeper+Lynae-vel használom mert Mornye-t skippelnem kellett.
Ha fent van Shorekeeper liberation buff akkor túl is megyek a 100%-on de mind 1 ezen már nem fogok szarakodni mert ha meg nincs fent akkor 96.6% a saját Echo buffjával.Amúgy azt nagyon tudnám értékelni ha nem csak buff ikonokat lehetne látni hanem teszem azt ha rávinném az egeret ki is írná, hogy mi a fene aktív éppen vagy lenne valami aktív buff/debuff összesítés panel amit meg lehetne nyitni. 'erre van lehetőség a legtöbb ilyen játékban'
-
Daelion
őstag
Ez városban belüli állapot harcon kivül és még a játékot is újra indítottottam biztos ami bizotos alapon.

1 buff ikon van fent neki ami mindig aktívnak tűnik.
Csak 1 echon nincs crit+crit dmg rollom, van extraba 2 db liberation dmg roll is. Att % roll az amivel nem volt szerencsem. -
Daelion
őstag
Nah asszem egyenlőre elég lesz így mert ezt már csak nagyon nehezen tudnám fejleszteni..
Emerald of Genesis van rajta mert még nem adta be a signature fegyverét de nyers statra ugyan azt tudja mind a 2 fegyver szal ott nincs különbség.
-
Daelion
őstag
Jah a heti alapanyagot azért még este gyors összeszedtem mielőtt resetelt volna azt így most csak az intro+normal attack nincs maxon de azok amúgy sem fontosak neki.

Echo hát ja nem sok szerencsém volt velük eddig és ugyan már használható a setup azért ezen még lesz mit dolgozni.
'Fontosabb karikon azért jobb szeteket próbálok csinálni mint a sub dps/supporton meg amit nem játszok olyan gyakran'
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'