Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nekem még soha az életbe nem volt egyszerre több mint 100-120 pullom elrakva.

Fogalmam sincs nektek honnan van annyi úgy,hogy még karikat is kiszedtek közben én meg skipelni is szoktam karit meg fegyvert is nem is ritkán.
2025 év eleje óta veszem az 5$-os passt másra nem költök és kb minden eventet megcsinálok illetve a mapon lévő gyűjtögethető dolgok nagy részét is összeszedem a nagyobb updatek közt.Az persze már más kérdés, hogy nagyon gyatra szerencsém van és szinte majdnem mindig pity-ig kell vinnem a legtöbb karit és a döntő többségét is buktam a 50-50-nek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Interactive Brokers társalgó
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs