Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
válasz
lorumLaci
üzenetére
http://tomatousb.org/download
En innet a Kernel 2.6 (experimental) for MIPSR2 Routers listabol a VPN-eset raktam fel, V2-es 610N-re. (v1en nem vagyok bizta, hogy menni fog, a lista nem hozza, szoval csak ovatosan)
Hja, es ahogy irtam, at kell nevezni az imaget .trx-rol .bin-re felrakas elott. -
Kami11
őstag
-
Kami11
őstag
válasz
lorumLaci
üzenetére
Ha válaszolnak kérlek írd be ide a fórumba!
A legutolsó firmel a hálózati tároló nekem működött, igaz csak próba szintjén használtam.
Ha találsz rá valami megoldást, hogy a routerből ki lehessen szedni a firmware-t akkor megcsinálom és szívesen elküldöm neked a BIN fájlt. -
Kami11
őstag
válasz
lorumLaci
üzenetére
A hivatalos honlapról:
Support
Az utolsó általam ismert firm az általad is írt 1.00.03 B15 verzió.
Viszont a verziószám kiválasztása után most a Ver.2.00.00.05-öst lehet letölteni, de szerintem valami el van kúrva, mert a readme szerint ez a hw. ver2-esé.
Én személy szerint nem merem kipróbálni, nem szeretném elrontani a routerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DEJÓ teszem is fel a jó kis paradicsomot!
hogy miben másabb mint a gyári!