Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Igen, a hivatalos Linksys supportról már kaptam választ:
"1. A WRT320N routernél csak egy frekvenciát használhat,azaz vagy 2,4 GHz, vagy 5 GHz, míg a WRT610N tipusnál mind a két frekvenciát párhuzámosan tudja használni.
2. A WRT610N router rendelkezik USB porttal, amelyen keresztül hozzá lehet csatolni egy külső winchestert, ahol akár FTP, és Média szervert hozhat létre, míg a WRT320N-él ilyen lehetőség nincs."Viszont azt is meg tudtam tőlük, hogy a WRT610N USB portja csak FAT32-t támogat.
Egyébként azt meg lehet csinálni, hogy a router USB-jére kötött külső winchesterre töltsek?
Mert ha igen akkor pl oda nem tudok tölteni DVD iso-kat, így lehet számomra nem sok értelme van ennek a funkciónak.
Amúgy mi a gyakorlati értelme, hogy egyszerre lehet használni a két sávot?
Lehet elég lenne nekem akkor a WRT320N is?!
Mert most ez a dilemma, hogy 320N vagy 610N?! -
Szia.
Igazabola gyari nekem szar volt upc-vel. Es volt egy ASUS-om mar azon is DD WRT volt.
Kiir minden infot egyszeru kezelni, usb-n minden tud elvielg, meg ense neztem utana csak feltettem siman.
Nekem v2 van.
Letoltotd innen:
http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database
a special fielt feltoltod sima upgrdedel kabelen keresztul. utana rajta van a ddwrt aztan fel tolod a mega filet es kesz is.
torrentet meg nem probltam de van egy wiki ott elvan irva minden.
-
lorumLaci
tag
akkor megkérdem őket.
egyébként is használnám az FTP és uPnP lehetőségeit, de nem világos, hgy mikor melyik hozzárendelt usert, melyik könyvtár használj, mert nem mutatja később, mi lett beállítva neki!?

(jelenlegi fw: 1.00.00 B18)
illetve ti eléritek hálózati meghajtóként?
nekem az alap funkció lenne, de csak FTP-vel látom pedig WORKGROUP-ban van. -
Kami11
őstag
Kimaradt:
A kiadás dátumával sem stimmel valami, mert a dátum ugyan az mint ami a 1.00.03 B15-nél volt!
Esteleg ha érzel rá késztetést írhatsz a supportnak, -megtenném én is ha az angolom nem lenne kezdetleges- ők biztos megválaszolnák a kérdést.
Ha megteszed és megérkezik a válasz kérlek írd be ide a fórumba, hogy mi is képben legyünk! -
Razermazer
őstag
Húúúú köszönöm ezt a kimerítő választ, hát mindent megtudtam még lehet, hogy benevezek akkor egy mobil vevőre karácsonyi ajándéknak
. Mert a routert nagyon szeretem non-stop megy egy digitális háttértárral filemegosztás végett, nem usb-n hanem hálózaton keresztül és 13-14MB/sec másolási sebességet érek el vele. Netezésre is kiválló gyors, adatmegosztásra hálózaton keresztül is nagyszerű. Hát igen nálam különböző anyagokból van a ház ahol én vagyok az tégla, de ugye nagyon vékony felettem lapos tető ami vasbeton, ahol van az adapter az pedig normál tetős, és vert fal olyan 60 centis
. Nálam egy teljes faajtó van, ahol az adapter van, ott pedig üvegbetétes ajtó van. Na jól van majd jelentkezem ha meglesz az adapter, hogy mit változott a dolog, meg lehet kipróbálom a wmp300n-t is mert annak faintos 3-m antennája van, és az is telepíthető 2 méteres körben. Hát nehogymá ne
ennek működnie kell
ennyiért ugyebár -
Razermazer
őstag
Sziasztok
Ennek örülök kami11, de azt jó lenne tudni hogy milyen távolságból vannak ezek a kiemelkedő értékek, hány szobával odébb?, vagy kis távolságból?, papír falon keresztül?, esetleg emeleten vagy kint a házból? Mivel asus topikot nem akarom szétoffolni ezért itt kérdezem, nekem nem a mobil vevőm van mert fix asztali gépbe lett rakva, ezért döntöttem a pci-os kártya mellett. Lehet kár volt ez a usb-s dolognak van valami hosszabítója ezek szerint ami gondolom pár méter, és így sikerült elérni a jó és stabil jelszintet hát gratulálok
. Egyébként szuper a router közvetlen közelből kiváló jelszint van, az a adapterrel ha kiviszem a szobámból a felére leesik, és nem tud kapcsolatot teremteni. Pedig ez csak egy válaszfal tégla ami nem vastag kb 14cm. És ez nem egyedi eset, ismerősömnél is ezt a dolog történt, ő is ilyet vett router és pci-os adapter szintén zenész. Egy szobával odébb nála is semmi jelerősség, el is adta a fenébe én még harcolok vele
ahogy leírtam a másik topikba így tudtam életet lehelni belé. Gondoltam én, hogy nálam lehet a gond vastag fal sok vasbeton, sok működő idegen hálózat mert az is van, de hogy másnál is ez az anomália van az már nem oké. Legalább valakinek működik ez jó. Azért válaszodat várom a fent kérdezett kérdésekre köszi.Razer
-
gardener
senior tag
Nagyon marketing szagú. De jó lenne.
"600 Mbps-ot ígér az új vezetéknélküli szabvány"
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
mert én használnám, ha nem használnám elég lenne megvennem egy WRT320N-t (ráadásul kb. fele annyiba kerül mint ez
.

. Mert a routert nagyon szeretem non-stop megy egy digitális háttértárral filemegosztás végett, nem usb-n hanem hálózaton keresztül és 13-14MB/sec másolási sebességet érek el vele. Netezésre is kiválló gyors, adatmegosztásra hálózaton keresztül is nagyszerű. Hát igen nálam különböző anyagokból van a ház ahol én vagyok az tégla, de ugye nagyon vékony felettem lapos tető ami vasbeton, ahol van az adapter az pedig normál tetős, és vert fal olyan 60 centis
. Nálam egy teljes faajtó van, ahol az adapter van, ott pedig üvegbetétes ajtó van. Na jól van majd jelentkezem ha meglesz az adapter, hogy mit változott a dolog, meg lehet kipróbálom a wmp300n-t is mert annak faintos 3-m antennája van, és az is telepíthető 2 méteres körben. Hát nehogymá ne
ennyiért ugyebár