Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
A 20th Anniversary Classic realmek (Spineshatter, Thunderstrike stb), amik tavaly novemberben indultak, azok TBC-be mennek, amit te forever Classic-nak hívsz, azt a Blizz "era" realmeknek hívja, amik 2019-ben indultak, de nem progresseltek tovább. Ugyanazok a realm nevek, mint amik MoP-ra mentek, csak a játék verziója tér el.
Egyébként meg itt van a leírás wowheaden. -
Healbacsi
őstag
válasz
nevemfel
üzenetére
Szovegertelmezes. Mi volt a kerdes?
"Azt hiszem tavaly indult egy friss start Novemberben. Nem tévedek ugye, hogy azok át fognak térni BC-re?"
Erre az volt a valaszom, hogy "A hardcore serverek nem fognak TBC-re atalakulni, a tobbi vanilia classic igen"
Szo se volt "forever" classic serverekrol.
Keretik kontextusaban vizsgalni a leirtakat.Engem nem igazan erdekelnek ezek a classic serverek, amikor kontent volt, akkor mindegyikben reszt vettem, annyi eleg is volt. Elhangzott egy kerdes, felmentem az official oldalra, ott az az info szerepelt, amit leirtam. Semmit se talaltam olyan serverekrol, amelyik voltak/vannak/lesznek vanilia verzioban, fogalmam sincs, hogy leteznek-e ilyenek, illetve ezzel jatszik-e barki is.
A forumtars majd befizet (vagy nem), aztan eldonti melyik tetszik neki (vagy egyik sem). -
OgreImre
senior tag
válasz
nevemfel
üzenetére
A 2019-es classic szerverek már a MoP járnak. Ez alól kivétel a "Classic Era" szerverek, ezek maradtak vanillán. Nem tudom mekkora az élet ott.
A 2024-es anniversary classic szervereken most jött ki a Naxxramas bevezető scourge event.
A hardcore szerverek vanillán vannak és maradnak. -
parandroid
félisten
válasz
nevemfel
üzenetére
Mert az is. Ryzen7 5700G-hez képest láttam 1050Ti-t (mindkettő erősebb, mint az általad említett hardverek), utóbbi nagyságrendekkel gyorsabb. Érdemes bookmarkolni az alábbi oldalt: [link]. Nyilván tök általános eredmények, nemhogy nem játékspecifikusak, de még egyéb hardverösszetevőtől is függenek, de iránymutatónak jók. Én egy rövid ideig, 6gen i7-hez tartozó integrált VGA-n játszottam laptopon, de az két kieggel ezelőtt volt, és már akkor is durván kompromisszumos volt a dolog. Azóta a gépigény csak nőtt, az a 3700G meg kb ugyanaz a korosztály, még ha kicsit erősebb is az AMD integrált vezérlője, mint az Intelé.
Szóval AH-zni, meg szólóban questelni sok kompromisszummal jó lesz, de a raidelést, meg a kurrens instázást felejtsd el integrált VGA-val.
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest