Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Silencer83 #38064 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a teljes játékot felteszi (jelenleg a 4.2-es patchnél járunk), és a trial verzió a játékon belül korlátozza a lehetőségeidet. Egyébként pont mától már nem csak 10 napig játszhatsz, hanem akármeddig, de a többi korlát (pl max lvl 20) megmaradt.
Dive ever, work never.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Silencer83 #38069 üzenetére
Vanilla az alap WoW, ami kijött eredetileg.
Viszont BC-t már nem kell megvenned, mától ingyenesen megkapod, ha az alap WoW-od megveszed (Szóval csak a Wrath of the Lich King, illetve a Cataclysm kell majd később)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
válasz Silencer83 #38071 üzenetére
Ha bemész az 576-ba, és megveszed az alapot, akkor otthon telepítés és patchelés után már a BC-s tartalmakat is eléred. Mivel ez tök friss, ezért szerintem az 576-ban még lazán elkérnének pár ezer Ft-ot a BC-ért is.
Dive ever, work never.
-
D013
aktív tag
válasz Silencer83 #38102 üzenetére
Igen, megmarad. A battleneten tudod úgymond átalakítani rendes wow accountá a jelenlegi trial accodat
[ Szerkesztve ]
-
efge
aktív tag
a neve nem free, hanem trial
ha megveszed a jatékot - beirod az aktiváló kódot a battle.net -en - akkor természetesen játszhatsz tovább a karaktereiddel 30 napigA tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
Cathfaern
nagyúr
Milyen realmen kezdtél? Azért kérdezem, mert 3 nagy "magyar realm" (nemzetköziek ezek is, csak ezeken van sok magyar) van, és a magyarok 70-80%-a ezekre koncentrálódik, szóval ha magyarokkal szeretnél játszani, akkor ezt vedd figyelembe. Illetve PvE - PvP realmet is érdemes meggondolni. Azért szólok még az elején, mert egyszerűbb most indítani egy új karaktert, mint később transzferelni, vagy rerollolni
Ja és üdv a klubban
efge:
Már Starter Editionnak hívják.[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Silencer83 #38106 üzenetére
Alapból azt hiszem beajánl egyet, valószínűleg így kaptad ezt.
A 3 angol realm ahol sok magyar van:
Arathor - PVE, erőteljes Alli többséggel
Ragnaros - PVP, kb. egyforma Alli - Horda arány
Bloodscalp - PVP, erőteljes Horda többséggelIgazából később bármikor transzferelhetsz, viszont az ~3000 Ft-ba fáj.
PvE vs. PvP szerver terén meg azt vedd figyelembe, hogy ezek között egyetlen különbség van: PvP szerveren bármikor megtámadhat bármilyen szintű ellenkező frakcióbeli karakter, PvE szerveren pedig csak akkor ha ezt külön bekapcsolod.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Arnold2
őstag
válasz Silencer83 #38108 üzenetére
Nem. Az szerverfüggő, ahogy Cat is leírta.
Anno kezdőként én is PVP szerverre mentem, szopattak is rendesen mint anno Michelle Wild-ot fénykorában.
Talán még nem késő egy új karaktert indítani esetleg egy PVE szerveren. De ez csak tipp, azért nem fognak lépten nyomon megölni -
Arnold2
őstag
válasz Silencer83 #38110 üzenetére
Arra valóban jó, főleg ha majd bekerülsz egy nemzetközi guildben
Most hogy nemrég átkerültem megy csak magyar guildbe, kicsivel, de megint visszaesett az angoltudásom, mivel már nem beszélem napi szinten
Milyen karaktert indítottál amúgy?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Silencer83 #38113 üzenetére
Ahhoz, hogy Death Knightot indíthass, kell egy legalább lvl55-ös karakterednek lennie (mindegy melyik realmen), mivel a DK-k lvl55ről indulnak.
bobace:
ilyesmiről Blizz sose adott ki infót, hogy akciókat mi alapján osztogatnak.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Arnold2
őstag
válasz Silencer83 #38113 üzenetére
Anno én is warriort indítottam elsőnek, de utána inkább a sötét mágiát kezdtem el tanulni, majd gyújtogatni fűt, fát, raid bosst..
-
Gyick
őstag
válasz Silencer83 #38110 üzenetére
A "magyar" realmeken is angolul beszélnek többnyire,van hogy az insta/raid végén derül ki hogy magyar volt mindenki.Teamspeak-en jelenthet esetleg gondot hogy ha nem tudsz annyira folyékonyan angolul.Én azért preferálnám a magyar realmeket/guildeket.
-
Wolverine
félisten
válasz Silencer83 #38161 üzenetére
Hogyne. A wow.hu-n van egy Learn 2 Play rovat a kezdőknek, én írom.
#38164: futtass egy Repairt. A Launcher indítása után a Help menüben lesz egy Repair Tool nevű menüpont, amely elindítja a hibajavítást. szerk: esetleg ha van olyan ismerősöd, aki játszik és nála nincs gond, akkor hozd el tőle a telepített klienst (ez olyan 27-28 GB lesz). Az Interface, a Screenshot és a WTF mappa kivételével a többire szükséged lesz. A sajátodat nyugodtan felülírhatod vele.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Silencer83 #38182 üzenetére
jahogy... hát, bizony pedíg van ilyen
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #38199 üzenetére
/whistle
megvan -
Rizzo
aktív tag
-
anulu
félisten
válasz Silencer83 #38203 üzenetére
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
válasz Silencer83 #38358 üzenetére
Néha előfordul - de ritkán szerverhiba. Általában a usernél van a gond ilyen esetben.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
válasz Silencer83 #91950 üzenetére
Most semmit nem kell megvenni, jókor kezdenek bele, prepatch van.
Elég ha előfizetnek, és játszhatnak egész 50-ig (ez most a max).
A következő kieget kell majd megvenni, 1-2 hónap múlva.
Csak töltsék le a játékot meg előfizu, ennyi kell.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Plata
félisten
válasz Silencer83 #91950 üzenetére
Nem.Nem kell megvenni semmit,le tölti a trial-t,vesz rá 1 hónap előfizetést és meg van minden kieg,kivéve a Shadowsland.
Ó bakker,látom Viktor írt közben,bocs,közben eventezek és nem láttam hogy Viktor már válaszolt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Silencer83 #92234 üzenetére
Szia.
Ha van pénzetek,vegyetek heirloom fegyvert,az veletek együtt fejlődik.
Vagy ha van ismerősötök akkor kovács is tud nektek fegyvert készíteni.
Kaját tudsz venni a kocsmában,bármelyik kocsmában.
A húst meg tudod sütni,főzni.
Keressetek egy cooking trainert és meg tanít főzni.
Tűzhelynél a kocsmában vagy a tábortűznél amit te tudsz le rakni cooking skill megtanulása után,tudsz főzni.
Javaslom keressetek egy magyar klánt,vagy külföldit ha tudtok jól beszélni idegen nyelven.
Klán tagok tudnak segíteni sok mindenben..[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Ha totál kezdő vagy és első karakter, akkor tuti nincs elég pénzed heirloom felszerelésre. Talán el sem érhető addig, míg nincs egy max szintű karaktered.
Ha 21-es vagy, akkor még tele van a világ nem teljesített küldetésekkel. A küldetések jutalma sokszor a karakterednek megfelelő fegyver. Ha használod a Looking for a Group funkciót és egy csapattal elmentek egy dungeon-t kiüríteni, ott a boss is dobhat jó fegyvert.
Ahogy Plata mondta, cooking skill kell a főzéshez. De igazából lehet venni kocsmárosoktól kaját is. Az is visszatölti az életet, de nem ad bónuszt.
Javaslom, hogy BFA-ban szintezz először, még akkor is, ha valahogy megoldható más is, mert az ott megtanulható skillek, csak 75-ös szintig mennek, míg a classic zónákban 300-ig. Így könnyebben eléred a használható recepteket. -
MegalodonS
őstag
Heirloom, de a quest vagy dungeon is ad magasabb szintu geart,enni meg nem nagyon kell, a warinak, en nem is emlekszem, mikor ultem le kajalni, ez mar nem a Classic WOW
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Szia!
A többiek válaszoltak már, azért azt tudni kell, hogy retail (BfA), vagy classic WoW-ról van-e szó? Eléggé más a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs