Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
válasz
Nightvision1
üzenetére
Szerintem elmegy rajt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Nightvision1
üzenetére
szerintem ez nem Cata, csak ugye van egy worgen sziget Fjordon.
-
Viktor77
titán
válasz
Nightvision1
üzenetére
Több sebből vérzik a konfigod, szerintem hagyd a fenébe. Nem fogsz rajta élvezhető minőségben játszani. Élvezhetetlenben lehet, csak annak ugye meg semmi értelme.
-
L4mie
veterán
válasz
Nightvision1
üzenetére
szerintem felejtsd el
netbook nem WoW ra való, talán küldizni szintezni jó lenne 2GB rammal, de bemész egy városba és meghalsz.Amúgy próbát megér
csak, írj ha működik és élvezhető. -
Wolverine
félisten
válasz
Nightvision1
üzenetére
Minimum közeli beállításokon igen, de raidelni nem fogsz, az 5 fős instákat talán elbírja.
Furkoo: nyár van. Ilyenkor mindig visszaesett a raidelés, még a vanilla WoW idejében is, pedig akkor tényleg nem nagyon lehetett mást csinálni a lvlcap elérése után, ráadásul a lootszerzés sem volt egyszerű... szvsz neked a mostaninál hardcore-abb klán kéne; igazság szerint aki ilyenkor is tud tartani heti 3-4 25 fős raidet, azok már keményebbek, mint az átlag.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Nightvision1
üzenetére
Nagyon kevés a RAM, inegrált VGA miatt még kevesebb (az is abból eszik), integrált VGA alapból is kevés... ráadásul HDD is lassú, szóval órákig is töltene.
Lehet, hogy elindul, de köszönet nem sok lesz benne. -
Viktor77
titán
válasz
Nightvision1
üzenetére
Bármilyen meglepő, a retrit.

5/5/61 például. Én ezzel bohóckodok, de nem raidelek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
netbook nem WoW ra való, talán küldizni szintezni jó lenne 2GB rammal, de bemész egy városba és meghalsz.
csak, írj ha működik és élvezhető.