Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is minden napra jut egy-két ninjázás. Mondjuk sokat instázok, így nagyobb az esély rá.
Tegnapi termés az rfk futamok alatt: rugó lenyúlta a caster tőrt; druida elvitte a cloth armort, aztán még írt nekem, hogy faszért needelek leatherre. Mondom mi van?! Mindenesetre először needelnek, utána gondolkodnak az emberek. -
DjDanee87
addikt
Az utolsó pontodhoz: nem lehet általánosítani. 35ös vagyok most és eddigi instáim alatt egyetlen olyan Need-et láttam, ami gáz volt. DMben a leather chestet retri pala needelte mikor a rugónak is kellett, mert hogy neki is jó az agi (crit). Még el is kezdett írogatni utána partyra, hogy learn to play noobs, stb.
Ez az egy negatívum volt lootal kapcsolatban. Gnomereganban pl esett egy BoE kék strength stamina mail gatya és az egyetlen mail használónk, a tank pala nem needelt rá. Rá is kérdeztem utána, hogy miért nem. Azt mondta minimális upgrade lett volna csak, és greedelt mert ő is inkább eladná.
Nyilván ilyen játékosból van kevesebb, de nekem nincsenek rossz tapasztalataim egyelőre se instaban, se outdoor kuldizős partyban.A többi része a dolognak meg nem érint engem. High level repu még messze. Insta raidben farmolásához is kicsi vagyok. A layeringet meg biztos van aki segítségként használja, de a többség szerintem olyan mezei játékos, mint én, aki elvan magában vagy a partyjával és tudomást sem vesz róla. Úgyis ki lesz kapcsolva a közeljövőben. Az én játékélményemen nem ront, ha valaki a layeringnek köszönhetően hamarabb lesz exalted a furbolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Wukong Black Myth PS5 játék.
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest