Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Arnold2 #78131 üzenetére
Nem tudom mindig tankok voltak az atljaim ,de egy jó tankról nem húztál le semmit talán még vanillában esetleg BC elején ,de DK emlékszem eg ygommbal már szé tagrozta magát. AOE-be lehet...
Talán Én a Warriort nem tudom hova tenni igaziból manapság,mert SELF karakter. de a DK/paladin/DRUID/Monk iszonyat jók most. TANK--kal játszani nagyon jó LEGION-ben.
Vltam WSG-n és midneki engem ütött,d enem tudtak leverni BLOOD DK-val
mindig vissza jönnek CD-k mire meghalnék survival rotation nagyon be lett löve. Tényleg nem hittem sosem ,hogy a shamanomat valamir eletudom cserélni. Sosme kötött le semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest