Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz
gejzanet #42311 üzenetére
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom."
Muhaha. Mint már említettem, ez csak a te véleményed és bár biztosan vannak, akik egyetértenek veled, aligha gondolja így a játékosok többsége. Én is tudom, hogy kisebbségben vagyok, mert nekem meg a raidek számítanak meddő és érdektelen tartalomnak.
A questek ma is értékes jutalmakat adnak. xp-t, aranyat, geart - ami sokszor jobb, mint amid van (kivéve, ha heirloomot használsz - pont ez a hátránya ezeknek, hogy 80/85 szinten keresztül nem váltasz cuccot és rétéktelenné teszed a játékba fektetett munka nagy részét), és természetesen magát a történetet, amihez persze el is kéne olvasni a küldetések szövegeit. -
Junkie
aktív tag
válasz
gejzanet #42311 üzenetére
"A a baj a wow-al, hogy szintezni kell és igy a wow 90% meddő tartalom" Ez ne haragudj de elég vicces kijelentés
Ha nem kéne szintezni, nem lenne tartalom se benne, illetve az hogy meddő tartalom, maximum neked az, mert másnak meg pont hogy ez adja meg a szórakozást hogy végigcsinálja stb. Arról nem beszélve, hogy a wow-ban elég jól ki van találva megcsinálva, hogy a szintezés változatos legyen, többféle módon véghezviheted a saját szád íze szerint. Én játszottam anno Lineage 2-vel ahol max szint-10 lvl-nél gyakorlatilag úgy tudtál szintezni hogy bevetted magad egy területre ahol 15-20 mobot grindeltél 4-5 órán keresztül, és kaptál 2% xp-t.. Szóval a wow-beli szintezés nagyon baráti módon van kitalálva
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13T (Chiense) Villámgyors teljesítmény,hosszú üzemidő 12/256 GB Használt, karcmentes 3 hónap
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest